Αμαρυλλίς - Κώστας Ματσίκας: Η πρώτη φωτογραφία από το νεογέννητο μωρό τους - Το τραγούδι που αφιέρωσε στην οικογένεια ο Γιώργος Σαμπάνης (βίντεο)

Μαμά και μπαμπάς ξετρελαμένοι με το μωράκι τους... 

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια και ο σύντροφός της Κώστας Ματσίκας έγιναν γονείς στις 7/2, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού. 

 

 

 

 

Η καλλιτέχνις κράτησε την εγκυμοσύνης της μακριά από τα ΄φωτα της δημοσιότητας και δεν έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Οι δυό τους είναι μαζί πολλά χρόνια και ο ερχομός του μωρού τους, ολοκλήρωσε τον έρωτά τους. 

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Σαμπάνης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

 

 

«Το καινούργιο μου τραγούδι, «Άσε με να σε προσέχω», είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη μου τον Κώστα Ματσίκα, που σήμερα η γυναίκα του η Αμαρυλλίς, πριν από λίγη ώρα γέννησε και ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι στο παιδί του», είπε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Τρίτης μάλιστα, η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της. Όπως θα δείτε φαίνονται τα χεράκια του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ