''Σπάνια μου αρέσει το ντύσιμο της Φουρέιρα – Στην Έλενα Παπαρίζου λείπει το styling ''- Ποια Ελληνίδα της showbiz το είπε αυτό; (βίντεο)

Τι είπε για την Iσμήνη Παπαβλασοπουλου; 

«Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει. Της Έλενας Παπαρίζου της λείπει το κομμάτι του styling, τη βλέπω και λέω τί φόρεσε πάλι, πώς πάει με αυτά τα μαλλιά;», συμπλήρωσε.

«Με τον πρώην σύζυγο μου έχω πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην Ελλάδα ερωτεύτηκα, μετρά από 1 χρόνο έμεινα έγκυος, παντρευτήκαμε και καταλήξαμε με 2 παιδιά. Δεν δέχομαι να μισήσω έναν άνθρωπο που έχω αγαπήσει τόσο πολύ.Οι φίλες μου είναι όλες Ελληνίδες, με στήριξαν, με αγκάλιασαν», δήλωσε. Για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν είπε πως τα γνώρισε  μετά την τηλεόραση.

O λόγος για την Ραμόνα Βλαντή που μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση με τα παιδιά της, τα…καυστικά σχόλια για διάσημες Ελληνίδες και τον φλογερό έρωτα που κατέληξε σε διαζύγιο.

 

 

 

 

 

 

«Είμαι μια μαμά που είναι φίλη με τα παιδιά της, είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μου», τόνισε αρχικά.

 

 

Πώς κρίνει το στυλ Ελληνίδων celebrities;

«Η Ισμήνη στο GNTM δεν μου έδωσε τίποτα. Θα πήγαινα αν με καλούσαν για κριτή. Έχω σταματήσει κορίτσια στο δρόμο και τους έχω πει ότι πρέπει να γίνουν μοντέλα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ