Soula Glamorous: H πραγματική ταυτότητα της περσόνας που τα ξέρει όλα στο Instagram - Ένας, μία η δυο μαζί;

Ποιος τελικά κρύβεται πίσω από το προφίλ; 

Όλοι γνωρίζουμε ή έχουμε ακούσει το όνομα Soula Glamorous, έστω μια φορά στην ζωή μας. Πρόκειται για τον πιο γνωστό ελληνικό λογαριασμό στο Instagram . 

H Soula Glamorous γνωρίζει όλα τα νέα της showbiz, δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή της για τα πάντα και μετρά χιλιάδες ακολούθους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Για όσους δεν γνωρίζουν η Η διαδικτυακή περσόνα κρατά μυστική την ταυτότητά της και κανείς δεν γνωρίζει ποιος ή ποια είναι! 

Επειδή λοιπόν, πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί ποιος ή ποια κρύβεται πίσω από το account, o ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης είπε να μας λύσει την απορία.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε ο Ηλίας Γκιώνης, η Soula Glamorous ήταν "φίλη" της Τούνη και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ξεκινήσει τεράστιο διαδικτυακό πόλεμο στην επίσης διαγωνιζόμενη Σοφία Λεοντίτση.

Όπως έγραψε στα stories ο "Μικρός Πριγκιπάκος", το προφίλ αυτό έχει πολλές φορές αλλάξει χέρια και "πουλήσει" θέματα σε δημοσιογράφους, ενώ δύο φέρονται να είναι τα πρόσωπα που το δημιούργησαν και εξακολουθούν να το διαχειρίζονται.

Σύμφωνα με τον «Μικρό Πριγκιπάκο», το account έχει πολλές φορές αλλάξει χέρια και «πουλήσει» θέματα σε δημοσιογράφους, ενώ δύο φέρονται να είναι τα πρόσωπα που το δημιούργησαν και εξακολουθούν να το «τρέχουν».

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, των οποίων τα ονόματα έδωσε στη δημοσιότητα. Ποιοι είναι;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ