Μαρία Ηλιάκη: «Από όταν μαθεύτηκε ότι ήμουν έγκυος άκουσα πολλά, είναι δύσκολο μετά τα 40, είναι μικρότερος ο άντρας σου…» (φωτό)

Το μήνυμα που έστειλε

Μια φωτογραφία από όταν ήταν ακόμα έγκυος στο κοριτσάκι της, ανέβασε στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη, που έχει πλέον μια κορούλα ενός έτους με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια στο post της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσήνη της άκουσε πολλά «χαριτωμένα - όπως περιγράφει τα σχόλια που δέχτηκε - ενώ έκλεισε σημειώνοντας «αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν».

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι εγκυος ακουσα πολλά «χαριτωμένα»…✔️μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40 ✔️είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο ✔️μπράβο αλλα να ξέρεις πως οσο μεγαλύτερη τόσο λιγοτερες οι αντοχές✔️να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς …

κι αλλά τέτοια «γλυκά» σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του «εγώ για καλό το λέω» …στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. ενα χρόνο μετά.. απλά χαμογελάω ❤️αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας ❤️» έγραψε στο post της η Μαρία Ηλιάκη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ