40χρονη κατήγγειλε συνεπιβάτη της στην business class ότι την βίασε - της επιτέθηκε onboard σε υπερατλαντική πτήση

Συνελήφθη ένας άντρας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται

Ένας Βρετανός συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Heathrow στο Λονδίνο, αφού μια γυναίκα - συνεπιβάτης του στην business class -  κατήγγειλε ότι την βίασε κατά τη διάρκεια της υπερατλαντικής πτήσης.

Το φερόμενο θύμα, υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση ενώ άλλοι κοιμόντουσαν, στην πτήση από το Newark του New Jersey, στο Λονδίνο.

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε στο προσωπικό της United Airlines που τηλεφώνησε στη συνέχεια για να αναφέρει τους ισχυρισμούς της στην αστυνομία, σύμφωνα με τη Sun.

Οι αξιωματικοί επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος στον τερματικό σταθμό 2 του Heathrow στις 6.30 π.μ. τη Δευτέρα την περασμένη εβδομάδα και συνέλαβαν τον 40χρονο άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου για να του πάρουν αποτυπώματα και δείγμα DNA.

Παράλληλα πραγματοποίησαν πλήρη έρευνα στην πολυτελή καμπίνα της business class για την οποία οι επιβάτες πληρώνουν 3.000 λίρες για μια πτήση με επιστροφή.

Ο άνδρας αφέθηκε στη συνέχεια ελέυθερος, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Όπως αναφέρει η Sun η γυναίκα, η οποία είναι επίσης 40 ετών, έδωσε κατάθεση στις αρχές, ενώ εκπρόσωπος της Met Police επιβεβαίωσε τη σύλληψη και την έρευνα.

Το ζευγάρι φέρεται να ήταν σε ξεχωριστές σειρές σε business class, που ονομάζεται επίσης πρώτης κατηγορίας στην εταιρεία United, αλλά νωρίτερα κουβέντιαζαν και έπιναν μεταξύ τους σε ένα σαλόνι.

Μια πηγή είπε: «Η γυναίκα είπε ότι βιάστηκε από τον επιβάτη κατά τη διάρκεια της πτήσης ενώ οι άλλοι κοιμόντουσαν. Ήταν εκνευρισμένη και το ανέφερε στο προσωπικό καμπίνας που μίλησε μέσω ασύρματου στην αστυνομία, η οποία περίμενε να προσγειωθεί το αεροπλάνο».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ