Στο δικαστήριο ο Δ. Λιγνάδης: Ξεκινά σήμερα η δίκη για 4 βιασμούς - Ποιοι καταθέτουν; (φωτό - βίντεο)

Ενώπιον του ΜΟΔ ο Δ. Λιγνάδης κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς..

Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που θα τον δικάσουν για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν βιασμό ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας δήλωσε δημόσια πως σκοπεύει να ζητήσει διακοπή ή και αναβολή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που έχει.

 

Το αίτημα, που εφόσον διατυπωθεί, παραμένει ζητούμενο αν θα ικανοποιηθεί από το δικαστήριο, προκάλεσε σφοδρή αντίδραση από την πλευρά των θυμάτων της υπόθεσης.

Ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής Γιάννης Βλάχος ήδη σε δηλώσεις του έκανε λόγο για προσπάθεια από την πλευρά του ηθοποιού, να πλήξει οικονομικά κάποιους από τους καταγγέλλοντες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο εντολέα του, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στην Ελλάδα από την χώρα που κατοικεί.

Εξω από το δικαστήριο κατά τη μεταγωγή του Λιγνάδη είχε συγκεντρωθεί ομάδα ατόμων. «Γιατί τώρα δεν φοβάμαι», #eimasteoloimazi, έγραφε το πανό που κρατούσαν.

Στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης αναμένεται να εμφανιστούν και οι 4 καταγγέλοντες. Οι 4 άνδρες θα κληθούν να καταθέσουν στο δικαστήριο με λεπτομέρειες όλα όσα υποστηρίζουν ότι βίωσαν στα χέρια του κατηγορούμενου.

 

Στο δικαστήριο θα καταθέσουν επίσης και άλλοι μάρτυρες που φέρονται να γνώριζαν το modus operandi του κατηγορούμενου, το πώς δηλαδή προσέγγιζε τα θύματά του και πώς τα έπειθε να τον ακολουθήσουν στο διαμέρισμά του στο Μεταξουργείο μη γνωρίζοντας το τι θα επακολουθήσει.

Φωτό από eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ