Συγκλονίζει ο Έλον Μασκ: ''Το παιδί μου πέθανε στα χέρια μου - Ένιωσα τον τελευταίο του σφυγμό'' (φωτό - βίντεο)

Ο δισεκατομμυριούχος προέβη σε μια σοκαριστική αποκάλυψη...

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk είναι γνωστός για πολλά πράγματα - όπως οι επαναστατικές ιδέες του...

Πολλά πράγματα όμως για την προσωπική του ζωή μας είναι άγνωστα... 

ΑΠΕ/dpa-Zentralbild POOL

Σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αντάλλαξε με τον πατέρα ενός εφήβου που έχασε τη ζωή του σε ένα δυστύχημα με το Tesla το 2018, ο Musk λέει ότι "δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάνεις ένα παιδί"

Σε αυτά τα μέιλ αναφέρεται ακόμη και στη δική του απώλεια, για την οποία σπάνια έχει μιλήσει δημόσια.

Συγκλονίζει μιλώντας για τον χαμό του παιδιού του

"Ο πρωτότοκος γιος μου πέθανε στην αγκαλιά μου. Ένιωσα τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς του", έγραψε ο Musk, αναφερόμενος στον γιο του, Nevada Alexander Musk που πέθανε όταν ήταν 10 εβδομάδων.

Απευθυνόταν στον James Riley, ο γιος του οποίου, βρισκόταν στο τιμόνι ενός Tesla Model S στις 8 Μαΐου 2018, όταν έχασε τον έλεγχο με ταχύτητα 116 μιλίων την ώρα και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοίχο ενός σπιτιού στο Fort Lauderdale της Φλόριντα. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες αναφέρει το economictimes

ΑΠΕ/dpa-Zentralbild POOL

 

Ο Barrett Riley και ο φίλος του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού σκοτώθηκαν.

Ο Musk, ο οποίος είναι πατέρας έξι παιδιών, καλωσόρισε τoν Nevada Alexander Musk το 2002, δύο χρόνια αφότου παντρεύτηκε την τότε σύζυγό του και Καναδή συγγραφέα Justine Wilson.

Το μωράκι του Elon και της Justine, ο Nevada, πέθανε όταν ήταν μόλις 10 εβδομάδων, αφού έπασχε από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS).

ΑΠΕ/dpa-Zentralbild POOL

 

Αν και ο επικεφαλής της Space X δεν μιλάει πολύ για τα παιδιά του, του αρέσει να περνά τις ώρες που δεν εργάζεται μαζί τους αναφέρει το ibtimes

 

 

Τον Ιούλιο του 2020, ο επικεφαλής της Tesla περιέγραψε ότι τα μωρά είναι "σούπερ κουλ" κατά τη διάρκεια συνέντευξης στους New York Times και συνέχισε να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα μωρά για να διατηρηθεί η ανθρωπότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ