Η Sharon Stone με τη μαμά της σε μια μοναδική εμφάνιση: «89 χρονών με 5 εγκεφαλικά» (φωτό)

Πήγαν μαζί για φαγητό

Μπορεί η σχέση της Sharon Stone με την μητέρα της να έχει περάσει από 40 κύμματα, με την 63χρονη σταρ του «Βασικό Ένστικτο» να αποκαλύτει στην αυτοβιογραφία της ότι στο παρελθόν την «μισούσε» για την βίαιαη συμπεριφορά της, ωστόσο πλέον οι δύο γυναίκες είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η διάσημη ηθοποιός αφιέρωσε λοιπόν λίγο χρόνο στην Dorothy Stone, όπως είναι το όνομα της μαμάς της και πήγαν μαζί για φαγητό.

«Πήγα την μαμά μου για μεσημεριανό σήμερα. Ναι οι ευγενικές σκέψεις και προσευχές σας δούλεψαν. 89 ετών, 5 εγκεφαλικά, έμφραγμα. Ψάχνει για αγόρι» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τις δυο τους χαμογελαστές να ποζάρουν στο φακό. Η Sharon Stone φοράει ένα καρό σύνολο και μαύρο τοπ, ενώ αγκαλιάζει τη μαμά της που είναι ντυμένη στα μαύρα/

Photo: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός πριν μερικούς μήνες είχε ενημερώσει επίσης μέσα από ανάρτησή της στο Instagram  ότι η αγαπημένη της μητέρα υπέστη ξανά βαρύ εγκεφαλικό.

Instagram

Η ηθοποιός το 2019 αποκάλυψε ότι η μητέρα και η γιαγιά της είχαν υποστεί και οι δύο εγκεφαλικά στο παρελθόν. 

 

 

 

 

Αυτό το οικογενειακό ιστορικό –και το δικό της σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό το 2001– την ενέπνευσε να ασχοληθεί ενεργά ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ασθένειες της γήρανσης του εγκεφάλου που «πλήττουν δυσανάλογα τις γυναίκες».

«Γι' αυτό το κάνω: Η μητέρα μου έπαθε εγκεφαλικό. Η γιαγιά μου έπαθε εγκεφαλικό. Εγώ έπαθα ένα τεράστιο εγκεφαλικό - και εγκεφαλική αιμορραγία για εννέα ημέρες» είχε πει η πρωταγωνίστρια του «Βασικό Ένστικτο» στο πρακτορείο Women's Brain Health Initiative.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ