Βασίλισσα Λετίσια: Με ανοιξιάτικο look στο πλευρό ασθενών με καρκίνο - το floral φόρεμα, οι ταμπά γόβες (φωτό & βίντεο)

Βρέθηκε στο πρώτο κέντρο θεραπείας πρωτονίων στην Ισπανία

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας ταξίδεψε αυτή την Παρασκευή στο Pozuelo de Alarcón, στις πύλες της Μαδρίτης, για να επισκεφθεί το πρώτο κέντρο θεραπείας πρωτονίων στη χώρα.

Ναα σημειωθεί ότιν αυτή την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022, έγινε γνωστό ότι ο βασιλιάς Φελίπε VI είναι θετικός στον κορωνοϊό και μένει απομονωμένος στο Παλάτι Ζαρζουέλα για επτά ημέρες.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε η σύζυγος του και μητέρα των δύο τους κοριστιών, δεν έχει νοσήσει, άρα - σε αντίθεσή με τον σύζυγό της - μπορεί να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα και τις επίσημες επισκέψεις της, σύμφωνα με την Paris Match.

Photo: Twitter - @CasaReal

Photo: Twitter - @CasaReal

Photo: Twitter - @CasaReal

Photo: Twitter - @CasaReal

Το Παλάτι διευκρίνισε ότι η θεραπεία με πρωτόνια είναι μια ακτινοθεραπεία που αντιπροσωπεύει μια προηγμένη, ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στην καταπολέμηση ορισμένων τύπων καρκίνου.

 

 

 

 

 

 

«Το θετικό αυτής της θεραπείας έγκειται στο γεγονός ότι είναι σε θέση να δρα στον όγκο, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο βλάβης του υγιούς ιστού.

Χάρη σε αυτή τη θεραπεία, είναι δυνατό να αντιμετωπιστούν πολλές περιπτώσεις καρκίνου, ειδικά όγκοι στον εγκάφαλο και άλλοι που βρίσκονται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης», εξηγεί το παλάτι σε σχετική ανάρτηση, επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όγκους που βρίσκονται κοντά σε όργανα που είναι πολύ ευαίσθητα στην ακτινοβολία, καθώς και σε παιδιατρικούς όγκους.

Μετά την παρουσίαση του νέου κέντρο η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων αίθουσες συμβουλευτικής, θεραπείας και ελέγχου, ενώ είχε συνάντηση με δύο παιδιά ασθενείς και τις οικογένειές τους. 

Photo: Twitter - @CasaReal

Οι θερμοκρασίες που ήταν ιδιαίτερα ήπιες στη Μαδρίτη, επέτρεψαν στην royal να φήσει το παλτό της και να εμφανιστεί με ένα νέο ανοιξιάτικο φόρεμα από το brand Massimo Dutti. Ήταν μαύρο με μικρά μπεζ λουλούδια, ενώ είχε ολοκληρώσει το look της με ταμπά γόβες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ