Έλλη Κοκκίνου: «Κάποτε είχαν ξεφύγει τα όρια με τα Μέσα, έψαχναν τα σκουπίδια μας - Είμαι αυστηρή & χαδιάρα μαμά» (βίντεο)

Μίλησε για την συνεργασία της με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την προσωπική της ζώη

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» η Έλλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την προσωπική της ζωή.

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τη Νατάσα Θεοδωρίδου για να συνεργαστούμε και είπα αμέσως ‘έρχομαι’. Γίνεται να τραγουδάς τον έρωτα ακόμα και αν δεν είσαι ερωτευμένος. Όταν συνεργαζόμουν με τη Νατάσα παλαιότερα ήμουν έγκυος. Τεσσάρων μηνών σταμάτησα να τραγουδάω, φορούσα μίνι και είχα κοιλίτσα».

Για τον γιο της Αλέξανδρο Βασιλειάδη, ο οποίος είναι 12 ετών, λέει:

«Είμαι αυστηρή μαμά εκεί που πρέπει. Δεν αφήνω τον γιο μου να βγαίνει ακόμα μόνος του. Είμαι χαδιάρα μαμά, η αγκαλιά και η αγάπη είναι το ωραιότερο δώρο που μπορεί να δώσει ένας γονιός. Ο γιος μου περνά πολύ συχνά χρόνο με τον πατέρα του και το χαίρομαι».

Όσο για τη δημοσιότητα και τα ΜΜΕ σημειώνει:

«Κάποτε είχαν ξεφύγει τα όρια με τα Μέσα. Θυμάμαι εποχές που έψαχναν τα σκουπίδια μας. Το καλοκαίρι έγραφαν ότι είμαστε ζευγάρι με τον Λούκα Γιώρκα και γελούσα».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το #Metoo:

«Είναι καλό να λέμε αυτό που μας προβληματίζει, που μας ενοχλεί και δεν ανεχόμαστε. Όσοι βγήκαν και μίλησαν έκαναν πολύ καλά. Σε μένα δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο δεν ξέρω αν θα είχα τη δύναμη να το πω, έχοντας παιδί, θα έπρεπε πρώτα να το πω στο παιδί μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ