Η Jennifer Aniston έγινε 53 & χορεύει με εντυπωσιακό χρυσό παντελόνι - τα χρόνια πολλά των διάσημων φίλων της (φωτό & βίντεο)

«Είμαι γεμάτη με τόση ευγνωμοσύνη»

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στις 11 Φεβρουαρίου η Jennifer Aniston, η οποία και έκλεισε τα 53 της χρόνια.

Η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν δημοσιεύοντας στη σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να φορά ένα εντυπωσιακό χρυσό παντελόνι - καμπάνα και μια σκουρόχρωμη μπλούζα με καφέ γουνάκι στα μανίκια. Χορεύει χαρούμενη και μας δείχνει πώς κινείται το φαντασμαγορικό outfit της!

«Σας ευχαριστώ όλους πολύ ?⁣ Είμαι γεμάτη με τόση ευγνωμοσύνη για όλη την αγάπη που ξεχείλισε πάνω μου στα γενέθλιά μου…! Ευλογημένο κορίτσι εδώ, Σας αγαπώ ❤️??!» έγραψε στην ανάρτησή της η star.

 

 

Στα σχόλια δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι φίλοι της που έσπευσαν να πουν χρόνια πολλά και να στείλουν στην Jennifer Aniston, κατακκόκινες καρδούλες.

Ανάμεσα σε αυτούς η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson, η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, Lily Collins, αλλά και η πάντα ακαταμάχητη Miclelle Pfeiffer.

Μια ανάρτηση  για τα γενέθλια της φιλενάδας της έκανε όμως στο Instagram και η Resse Witherspoon, που δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία.

 

 

«Όταν σκέφτομαι την Jen και όλες τις υπέροχες περιπέτειες που είχαμε μαζί, απλώς χαμογελάω. Το να ξέρω ότι η @JenniferAniston είναι στον κόσμο με κάνει χαρούμενη! Η αγάπη της για τη ζωή, το χιούμορ της και η ατελείωτη θετικότητά της είναι ένα δώρο. Ας ευχηθούμε όλοι στην Jen Χρόνια Πολλά! ???» έγραψε στο post της η ηθοποιός.

Παράλλη η Witherspoon, η οποία έπαιξε την αδελφή της Jennifer Aniston στους Friends ανέβασε και ένα βίντεο από την διάσημη σειρά.

Η πρώην συμπρωταγωνίστριά της  και μακροχρόνια φίλη της Aniston, Courteney Cox, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία από τους Friends, στα stories της στο Ibstagram.

«Χρόνια πολλά @jenniferaniston. Βρήκα αυτή τη φωτογραφία στο διαμέρισμά μας στα γυρίσματα. Ήταν η πρώτη χρονιά που γίναμε φίλες», έγραψε η ηθοποιός, που υποδύθηκε τη Μόνικα Γκέλερ στη σειρά. «Σ’ αγάπησα τότε και ακόμα περισσότερο τώρα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ