Η ωραία παρέα των ταλαντούχων στο Πήλιο! Σταυροπούλου, Καβογιάννη, Χατζηπαναγιώτης - το ξεκαρδιστικό βίντεο (φωτό)

Η προσπάθειά τους να βγάλουν selfie!

Ταλαντούχοι και πολύ καλοί φίλοι! Η Μαρία Καβογιάννη, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης απόλαυσαν όμορφες στιγμές στο Πήλιο, όπου πήγαν εκδρομή και μας έδωσαν μια γεύση για το πως τα περνούν, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Η Μαρία Καβογιάννη έχει σπίτι στις Μηλιές Πηλίου και όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, επισκέπτεται τον όμορφο αυτό τόπο. 

Η ηθοποιός μαζί με την φιλενάδα και συνάδελφό της τράβηξαν μάλιστα και ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο οποίο τις βλέπουμε να προσπαθούν να τραβήξουν μια selfie.

 

«Influencers…..?» έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου στην ανάρτηση που έκανε, ενώ την ακόμουμε σε κάποιο σημείο να λέει «ποιος θα το πατήσει (σ.σ. το κουμπί για την φωτογραφία)» - «εσύ» της απαντά η Καββογιάννη» - «πώς;»!

«Η ζωή ´ναι ωραία με φίλους❤️?☀️☀️» έγραψε από πλευράς του σε post που έκανε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν όλοι μαζί, με φόντο την θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Σταυροπούλου μαζί με τον πολύ καλό της φίλο έχουν δημιουργήσει μια απίθανη ξενοδοχειακή μονάδα στη Μάνη Το euphoriastudios ιδιοκτησίας των δύο πασίγνωστων ηθοποιών διαθέτει πέντε πέτρινες πολυτελείς κατοικίες με μίνιμαλ αρχιτεκτονική που είναι χτισμένες στην καρδιά του κτήματος.

Άλλωστε οι δυο τους είναι και συγκάτοικοι με τον Χατζηπαναγιώτη να λέει στην εκπομπή Πάμε Δανάη, πριν μερικούς μήνες: «Την Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση».

 

«Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου» είχε πει ακόμα ο ηθοποιός, αναφορικά με την απόφασή τους να μείνουν μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου και να την βοηθήσει να μεγαλώσει την κόρη της Δανάη Μπάρκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ