Η Kate Middleton διαβάζει παραμύθι & λέει καληνύχτα στα παιδιά, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση (φωτό & βίντεο)

Με χαλρό στυλ η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Μια γεύση από την σπάνια τηλεοπρική εμφάνιση της Kate Middleton στο CBeebies Bedtime Stories, που θα προβληθεί σήμερα Κυριακή, έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι.

Σε σχετική ανάρτηση που έχει γίνει στον λογαριασμό του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Instagram, διαβάζουμε ότι η royal θα διαβάσει το παραμύθι «The Owl Who Was Afraid of the Dark» (Η Κουκουβάγια που φοβόταν το Σκοτάδι), του Jill Tomlinson, για να σηματοδοτήσει την Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας των Παιδιών. 

Στο κλιπ και την φωτογραφία που δημοσιεύτηκαν βλέπουμε την Δούκισσα να φορά ένα πουλόβερ με ζιβάγκο και ένα παντελόνι, ενώ είναι καθισμένη οκλαδόν. Η ίδια υπενθυμίζει στα παιδιά ότι δεν είναι μόνα όταν νιώθουν φόβο.


Όπως αναφέρει το People το κλασικό παιδικό βιβλίο συνδέεται με το θέμα της φετινής Εβδομάδας Ψυχικής Υγείας των Παιδιών: «Μεγαλώνουμε μαζί». Στην ιστορία, ένα μωρό κουκουβάγια που ονομάζεται Plop φοβάται το σκοτάδι, αλλά τον βοηθούν άλλοι να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσει τους φόβους του.

«Ουάου, τι ενθαρρυντική ιστορία», λέει η Kate Middleton στο βίντεο. «Μπορεί όλοι να νιώθουμε φόβο μερικές φορές, όπως ακριβώς ο Plop, αλλά όπως είπε η κυρία Barn Owl, είναι καλύτερα να μάθουμε για τα πράγματα που μας τρομάζουν πριν αποφασίσουμε — και με τη βοήθεια άλλων, μπορούμε συχνά να αντιμετωπίσουμε πράγματα που μας ανησυχούν».

«Τώρα, είναι ώρα για ύπνο. Καληνύχτα και κοιμήσου καλά» καταλήγει.

Το CBeebies Bedtime Stories είναι ένα δημοφιλές βρετανικό πρόγραμμα για παιδιά που φιλοξενεί ένα διαφορετικό διάσημο που διαβάζει μια ιστορία στα παιδια, πριν τον ύπνο. Ο Ed Sheeran, η Reese Witherspoon και ο Ryan Reynolds έχουν εμφανιστεί όλοι στην εκπομπή του BBC!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ