Φυσικοθεραπεύτρια «καίει» τον πρίγκιπα Andrew: «Μόνιμο παράσιτο του σεξ - ήθελε να του μιλάνε σαν άτακτο μαθητούδι» (βίντεο)

Η ίδια του έκανε μασάζ για κάποιο διάστημα

Πρώην μασέρ και φυσικοθεραπεύτρια του πρίγκιπα Andrew αποκάλεσε «μόνιμο παράσιτο του σεξ» τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Δούκας προσπάθησε να την αγκαλιάσει και να την κάνει να μείνει μετά μετά τις συνεδρίες τους στο Royal Lodge του κάστρου του Windsor.

Ειδικότερα η Emma Gruenbaum, 50 ετών, μίλησε στη βρετανική Sun λέγοντας πώς η συμπεριφορά του ήταν «χαζή» και ισχυρίστηκε ότι ήταν μόνιμο παράσιτο του σεξ.

Η μασέρ υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας Andrew επέμενε να είναι γυμνός, φορώντας μόνο μια δική του πετσέτα, απαιτούσε να του κάνει μασάζ σε όλο το σώμα και μάλιστα στην κρεβατοκάμαρά του, - παρά τις αντιδράσεις της - και πως μέσα σε λίγα λεπτά από την πρώτη τους συνεδρία της έκανε μια πολύ προσωπική ερώτηση για τη σεξουαλική της ζωή.

Η Emma, η οποία τότε ήταν 34 ετών είπε χαρακτηριστικά: «Απολύτως [ένιωθα ότι ήθελε περισσότερα]. Ήταν πολύ ξεκάθαρο». Και πρόσθεσε: «Εννοώ ότι δεν ρωτήθηκα ρητά, αλλά προσπαθούσε να με αγκαλιάσει, Έλεγε "θέλεις να μείνεις; Θέλεις να δεις μια ταινία;.

Αυτό δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά για μια επαγγελματική συνεδρία αθλητικής θεραπείας. Έρχεσαι, φεύγεις, έχεις συνήθως κάποιο είδος τραυματισμού ή πόνου ή πρόβλημα που θέλεις να επιδιορθωθεί, δεν είναι επισκέψεις στο σπίτι ή δείπνο ή κουβέντα.

Πάντα μου φαινόταν λίγο χυδαίο και κάπως περίεργο πραγματικά. Δόξα τω Θεώ, όπως λέω, ήμουν 34 ετών και μπόρεσα να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, αλλά δεν είναι δίκαιη θέση για έναν άνδρα της θέσης του να βάλει οποιαδήποτε νεαρή γυναίκα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun η Gruenbaum ήταν θεραπεύτρια αθλητικού μασάζ στο Wentworth Club στο Σάρεϊ στις αρχές του 2005, όταν άρχισε να θεραπεύει την πρώην σύζυγο του πρίγκιπα την Sarah Ferguson η οποία  φέρεται να συνέστησε τις υπηρεσίες της και το προσωπικό του Andrew να ήρθε σε επαφή μαζί της.

 

 

Η είδηση αυτή έρχεται την ώρα που η νομική ομάδα του royal ισχυρίστηκε πως η κατήγορός του Βιρτζίνια Τζιούφρε μπορεί «να υποφέρει από λανθασμένες αναμνήσεις».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BA Vivo (@bavivook)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NZZ (@nzz)

 

Η μασέρ δήλωσε αναφορικά με την υπόθεση πως: «Δεν θέλω να κάθομαι και να μην μιλάω για τον τρόπο που φέρθηκε σε μένα, την ώρα που αποκαλεί την Βιρτζίνια πως παραληρεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Andrew αρνείται τις καταγγελίες της Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι περί σεξουαλικής κακοποίησης το 2001 όταν ήταν 17 ετών και ζητά δικαστική εξέταση ενώπιον ενόρκων.

Οι δικηγόροι του, τονίζουν πως: «Ο πρίγκιπας Άντριου απαιτεί δια του παρόντος μια δίκη από ενόρκους για όλα τα αίτια της αγωγής που προβάλλονται στην καταγγελία». Οι κατηγορίες αυτές τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2019 και σύμφωνα με το Παλάτι, του αφαιρέθηκαν οι στρατιωτικοί τίτλοι.

 

Μέλη της βασιλικής οικογένειας προσπαθούν να τον παροτρύνουν να τακτοποιήσει το θέμα εξωδικαστικά με την Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρε. Ωστόσο ο δούκας αρνείται τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν διατυπωθεί εναντίον του. Έχει προθεσμία μέχρι και τις 14 Ιουλίου να καταθέσει ενόρκως, ενώ θα μπορούσε να οδηγηθεί σε δίκη από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2022.

 

 

Η Emma που είναι ελεύθερος επαγγελματίας και που δεν ελέγχθηκε εν γνώσει της από το προσωπικό του Παλατιού, επισκέφτηκε τον Adnrew έξι φορές εκείνο το έτος. «Είχα πολλούς πελάτες υψηλού προφίλ και επισκεπτόμουν συχνά τα σπίτια τους. Αλλά ο Andrew ήταν πολύ διαφορετικός. Ήταν μόνιμο παράσιτο του σεξ από την αρχή» είπε στη Sun.

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ίδια ανέφερε ότι έλαβε για πρώτη φορά μια κλήση από τον προσωπικό γραμματέα του Δούκα που την προσκάλεσε στη Βασιλική Στοά στο Γουίνδσορ Γκρέιτ Παρκ. Και πρόσθεσε: «Ήταν ασυνήθιστο, να μου ζητήσουν να έρθω μια Κυριακή απόγευμα. Αλλά είπα ναι και πήγα μαζί περίπου στις 18:00 όπως είχα κανονίσει».

Και συνέχιζε: «Πήρα το δικό μου τραπέζι που χρησιμοποιώ πάντα γιατί είναι στημένο στο σωστό ύψος για να κάνω σωστά το μασάζ. Αλλά όταν έφτασα εκεί, μου είπαν: Όχι, θα χρησιμοποιήσει μόνο το δικό του τραπέζι. 

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με οδήγησε στο σπίτι ένα μέλος του προσωπικού. Τον ακολούθησα και κατέληξα στην κρεβατοκάμαρα, μια πολύ εντυπωσιακή master σουίτα. Είπα, "Ω, δεν αισθάνομαι πραγματικά άνετα να το κάνω αυτό στην κρεβατοκάμαρά του." Κοίταξα το τραπέζι μασάζ και είπα, "Και αυτό είναι πολύ ψηλά." Ήταν μέχρι τους γοφούς μου, οπότε θα έκαναν μασάζ σε επίπεδο στήθους, κάτι που προφανώς δεν ήθελα. Έτσι είπα, «Μπορούμε να το μεταφέρουμε από την κρεβατοκάμαρα; Δεν νιώθω άνετα.».

«Έκανε πάντα μασάζ στην κρεβατοκάμαρά του και του άρεσε να είναι κοντά στο κρεβάτι του για να πέφτει στο κρεβάτι μετά. Μου είπαν να μην κάνω φασαρία. Δεν ήξερα τι άλλο να πω και το μέλος του προσωπικού έφυγε» συνέχισε.

Η Emma είπε ακόμα ότι στη συνέχεια προσπάθησε να κατεβάσει το τραπέζι σε άλλο επίπεδο για ένα βαθύ μασάζ ιστού. Και πρόσθεσε: «Έπεσα στο πάτωμα και άρχισα να προσαρμόζω το κρεβάτι.  Άκουσα μια φωνή να μου λέει «Ωραία οπίσθια. Τον πα@@@ συχνά;».

«Και είπα, «Δεν είναι δουλειά σου.» Και με κοίταξε με ένα βλέμμα νεκρό και είπε, «Δεν μπορείς να μου μιλάς έτσι.» Είπα, «Λοιπόν, εσύ. δεν μπορείς να μου μιλάς έτσι».

 «Πάντα κοίταζα προς την άλλη πλευρά όταν ανέβαινε στο τραπέζι και φρόντιζα να υπάρχει μια πετσέτα που να καλύπτει τα επίμαχα σημεία, αλλά ήταν πάντα γυμνό κάτω από την πετσέτα. Ξεκινήσαμε το μασάζ. Αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια μιλούσε για πρωκτικό σεξ και έκανε αστεία για το πρωκτικό σεξ.

POOL / EPA FILE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με ρώτησε πότε έκανα τελευταία φορά σεξ. Και συνέχισε και συνέχισε έτσι. Του έλεγα να σταματήσει αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι ήθελε να του μιλάνε σαν να ήταν κάποιο άτακτο μαθητούδι. Έτσι ,συνέχισα λέγοντάς του με αυστηρό τόνο να σωπάσει. Και αυτό ήταν το μοτίβο. Τον είδα έξι φορές. Έλεγε σε κάποιον να με πληρώσει γιατί εκείνος δεν ασχολούνταν με μετρητά».

«Κάθε φορά που τον έβλεπα προσπαθούσε να ξεπεράσει τα όρια. Προσπαθούσε να με αγκαλιάσει. Έπρεπε να βάζω το χέρι του στο στήθος του και να τον σπρώχνω λέγοντάς του: ‘Κοίτα, δε θέλω αγκαλιές’. Μερικές φορές μου ζήτησε να δούμε και ταινία μαζί. Κάποτε είπε ότι ήθελε να μου φτιάξει ένα φλιτζάνι τσάι και με οδήγησε σε κάποιο μέρος καθώς έφευγα. Καταλήξαμε στην κουζίνα και είπε ότι δεν ήξερε καν πού ήταν ο βραστήρας. Ήθελα απλώς να φύγω».

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πλήρωσε 80 £ για μια συνεδρία 70 λεπτών και ζητούσε τις υπηρεσίες της Emma σχεδόν κάθε Κυριακή για λίγο. Και πρόσθεσε: «Κάθε φορά που τον έβλεπα προσπαθούσε να ξεπεράσει τα όρια. Θα προσπαθούσε να με αγκαλιάσει. Θα έπρεπε να βάλω το χέρι μου στο στήθος του και να τον σπρώξω και να του πω: «Κοίτα, δεν κάνω αγκαλιές».

«Μου ζήτησε να δω ταινία μερικές φορές. Κάποτε είπε ότι ήθελε να μου φτιάξει ένα φλιτζάνι τσάι και με οδήγησε κάπου καθώς έφευγα. Καταλήξαμε στην κουζίνα και είπε ότι δεν ήξερε καν πού ήταν ο βραστήρας. Ήθελα απλώς να φύγω. Είπα  «Κοίτα πού είναι η διέξοδος;» Και έφυγα».

Αφού επισκεπτόταν τον Δούκα σχεδόν κάθε εβδομάδα για περίπου δύο μήνες, η Emma σταμάτησε να λαμβάνει κλήσεις από το προσωπικό του για να κανονίσει ραντεβού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ