Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου για τον Άγιο Βαλεντίνο: Είναι από τα πρωινά που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη & είναι πολύ πιο εύκολο να πάρουμε τα πράγματα προσωπικά

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο το πρωί της Δευτέρας έρχεται σε αντίθεση με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και τα λόγια μας φορτίζονται στον υπερθετικό βαθμό.

Είναι από τα πρωινά που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις κι είναι πολύ πιο εύκολο να πάρουμε τα πράγματα προσωπικά ή και να παρεξηγηθούμε

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο είστε λίγο πιο ευαίσθητοι σήμερα και λίγο πιο κλειστοί στις επαφές σας με τους άλλους τις πρωινές ώρες. Ενδεχομένως να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά οι υποχρεώσεις και η δουλειά και ειδικά κάποια πιο πιεστικά άτομα στον χώρο εργασίας μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας και τον χρόνο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό και σε νοητικό επίπεδο αγαπητοί μου Ταύροι, αφού οι υποχρεώσεις σας θα φαίνονται σαν ένα πολύ δύσκολο παζλ για να τις φέρετε εις πέρας. Προσπαθήστε όμως να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας, να δίνετε τα σωστά μηνύματα προς τα έξω και γενικώς ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν μιλήσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας σήμερα, ειδικά τις πρωινές ώρες. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε αγορές που ίσως δεν είναι απαραίτητες χωρίς να το πολυσκεφτείτε και αργότερα να το μετανιώνετε. Επίσης, είναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις, ακόμη και μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας, διότι η συζήτηση μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να καταλήξει σε αψιμαχία.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ