Jlo & Ben Affleck ραντεβού στο Super Bowl: Τι δώρο της έκανε ο Βαλεντίνος της; «το ταξίδι της αληθινής αγάπης» (φωτό & βίντεο)

Έφτιαξε ένα βίντεο με στιγμές από την σχέση τους

Κυριακάτικο, βραδινό ραντεβού στο Super Bowl για την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck που παρακολούθησαν τους Los Angeles Rams και Cincinnati Bengals να έρχονται αντιμέτωποι.

Το ζευγάρι εθεάθη να κάθεται στη σουίτα Meta με άλλους διάσημους καλεσμένους, όπως οι: Cardi B, Offset, Olivia Rodrigo, Becky G, Keke Palmer, Storm Reid, Demi Lovato, Taraji P. Henson και Bella Poarch.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ?? (@jloitalia)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ?? (@jloitalia)

 

Η έξοδός τους την Κυριακή έρχεται αφού η σταρ του Marry Me αποκάλυψε σε ενημερωτικό δελτίο  ότι ο αγαπημένος της δημιούργησε ένα εξατομικευμένο μουσικό βίντεο στο τραγούδι της "On My Way" από τη νέα της ταινία "ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου".

AΠΕ/ΑΝSA

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν 4 λεπτών, διάφορες φωτογραφίες του 49χρονου και της 52χρονης, από την πρώτη τους σχέση μεταξύ 2002 και 2004, συνδυάζονται στο πρωτότυπο μουσικό βίντεο της Lopez για το "On My Way", το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

«Βλέποντάς το με έκανε να σκεφτώ το ταξίδι της αληθινής αγάπης, τις απροσδόκητες ανατροπές και στροφές του και ότι όταν είναι αληθινό, μπορεί πραγματικά να διαρκέσει για πάντα», εξήγησε η Λόπεζ στο ενημερωτικό της δελτίο On The JLo. «Αυτό έλιωσε την καρδιά μου».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε επίσης στους θαυμαστές της, σύμφωνα με το People, ότι το βίντεο είναι «πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό» και ότι «κανονικά» θα το είχε μοιραστεί μόνο με τον «εσωτερικό της κύκλο».

Υπενθυμίζεται ότι η Lopez και ο Affleck αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 λίγο αφότου άρχισαν να βγαίνουν, αλλά τελικά τελείωσαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2004. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε την άνοιξη του 2021.

Μιλώντας στο People για το εξώφυλλο της περασμένης εβδομάδας, η Jlo είπε ότι νιώθει «τόσο τυχερή και χαρούμενη και περήφανη» που είναι με τον Ben. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ