Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες, καθώς η Σελήνη ήδη στο ζώδιο του Λέοντα από χθες συναντά τον Ουρανό το πρωί και στην πορεία τον Κρόνο. Με αυτές τις όψεις πρέπει να περιμένουμε ίσως και το πιο απίθανο σενάριο να συμβεί σήμερα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας ταιριάζει πολύ καλύτερα σήμερα και σας επιτρέπει να είστε λίγο πιο ευδιάθετοι. Τις πρωινές ώρες που είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσέξτε περισσότερο τα έξοδα σας, ιδιαίτερα αυτά που γίνονται εντελώς παρορμητικά και σας είναι και αχρείαστα. Προς το απόγευμα η αντίθεση της με τον Κρόνο μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Κάπως πιο ασταθής, παρά το σταθερό του ζωδίου που επισκέπτεται η Σελήνη, είναι η σημερινή μέρα. Βλέπετε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες δημιουργεί μεγαλύτερη τάση για ανησυχία, άγχος, αλλά και απρόοπτα μέσα στη μέρα σας είτε στον χώρο της οικογένειας είτε ακόμη και μέσα στον χώρο εργασίας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Λέοντα θα είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας. Όμως τις πρωινές ώρες που συναντά τον Ουρανό, τον κυβερνήτη του ξαφνικού και του απρόοπτου, μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα ή ένα μέιλ ή κάποιος μπορεί να σας δώσει μια πληροφορία που θα σας εκπλήξει και θα δρομολογήσει διαφορετικά το πλάνο της ημέρας σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ