Γιόρταζαν με σαμπάνια, τους έβαλαν μεγάλη ποσότητα έκσταση - Πέθανε ένας 52χρονος, η υπόλοιπη παρέα... στο νοσοκομείο!

Αφού ήπιαν την σαμπάνια, ορισμένοι πελάτες αισθάνθηκαν φρικτούς πόνους, μέχρι που έπεσαν ουρλιάζοντας στο πάτωμα του εστιατορίου.

Ένας άνδρας 52 ετών πέθανε αφού ήπιε σαμπάνια στην οποία είχε προστεθεί έκσταση, σε ένα εστιατόριο της νότιας Γερμανίας, όπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές.

Πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας από 33 έως 52 ετών αισθάνθηκαν αδιαθεσία αφού ήπιαν από το ίδιο μπουκάλι, σε ένα εστιατόριο της πόλης Βάιντεν, στη Βαυαρία, το βράδυ του Σαββάτου. Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα ο 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Γκερτ Σέφερ, η τοξικολογική εξέταση αποκάλυψε ότι η σαμπάνια περιείχε υψηλή ποσότητα έκσταση. Η εισαγγελία διεξάγει προκαταρκτική έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Πρώτος στόχος της έρευνας είναι να καθοριστεί πώς, και από πού προήλθε το μπουκάλι και ποιος γνώριζε ότι περιείχε έκσταση.

 

 

Ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός ανέφερε ότι αφού ήπιαν τη σαμπάνια ορισμένοι πελάτες αισθάνθηκαν φρικτούς πόνους, μέχρι που έπεσαν ουρλιάζοντας στο πάτωμα του εστιατορίου.

Η κατάσταση των υπολοίπων επτά ανθρώπων που νοσηλεύονται δεν εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η εφημερίδα Bild γράφει ότι η εν λόγω σαμπάνια προερχόταν από ένα μπουκάλι τριών λίτρων, το οποίο ανοίχθηκε για το τραπέζι των θυμάτων. Κάποιοι πελάτες είπαν αμέσως ότι είχε μια «χημική» και «παράξενη» γεύση.

Ο δήμαρχος του Βάιντεν, ο Γενς Μέγερ, δήλωσε σοκαρισμένος από την τραγωδία και έκανε λόγο για μια «πολύ θλιβερή ημέρα» για την πόλη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ