Η «αυτοκράτειρα» της Ρωσίας και οι αρκούδες - ατρόμητη η Rebecca Victoria Romanoff αλλά & ερωτευμένη με τον πρίγκιπά της (φωτό)

Η επίσκεψή της σε καταφύγιο και η φωτό για του Αγίου Βαλεντίνου

Η νέα πριγκίπισσα της Ρωσίας Rebecca Victoria Romanoff - ο γάμος της οποίας ήταν ο πρώτος βασιλικός που έγινε στην Αγία Πετρούπολη μετά από 100 χρόνια - έχει πάρει σοβαρά τον νέο της ρόλο ως royal!

Η  Rebecca Virginia Bettarini, η οποία υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της αλλαξοπίστησε σε Ορθόδοξη και πήρε το όνομα Victoria Romanova, επισκέφτηκε ένα καταφύγιο αρκούδας κοντά στη Μόσχα, με την ίδια να ανεβάζει στο Instagram και μια σχετική φωτογραφία.

 

 

«Τις προάλλες στο δάσος επισκέφτηκα ένα καταφύγιο με ορφανές και κακοποιημένες αρκούδες» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η σύζυγος του Μέγα Δούκα George Mikhailovich Romanoff, ενώ στην εικόνα την βλέπουμε ατρόμητη και χαμογελαστή, μαζί με μια μεγαλόσωμη αρκούδα.

 

 

 

 

Η επίσκεψη της νύφης της Μεγάλης Δούκισσας Μαρίας Βλαντιμίροβνα της Ρωσίας, σύφωνα με το ro-evolution.com, είναι μέρος της νέας συνεργασίας μεταξύ της τράπεζας τροφίμων Foodbankrus και της μάρκας Purina, η οποία πλέον διανέμει τρόφιμα σε καταφύγια ζώων.

Κατά την επίσκεψή της η πριγκίπισσα έμαθε πώς το καταφύγιο φρόντιζει άρρωστα, αδύναμα ή κακοποιημένα αρκουδάκια. Μόλις υποβληθούν σε θεραπεία, τα μικρά πρέπει κανονικά να απελευθερωθούν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Δυστυχώς όμως μερικά από αυτά  είναι να ζουν σε αιχμαλωσία, σε ένα ασφαλές μεν περιβάλλον όπως αυτό το καταφύγιο, επειδή είναι αδύνατο να επιστρέψουν στην άγρια ​​φύση.

«Μερικά από αυτά είχαν πολύ στενή επαφή με ανθρώπους  και αυτό  καθιστά αδύνατο το να επανενταχθούν στην άγρια ​​φύση», εξηγεί η πριγκίπισσα. «Τα θηλυκά εγκαταλείπουν τα μωρά τους όταν ένας άνθρωπος πλησιάζει πολύ τη φωλιά τους. Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα» προσθέτει.

Από τις αρκούδες στον... Άγιο Βαλεντίνο της

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων η royal δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία εκείνης και του συζύγου της.

 

 

 

 

Το ζευγάρι σε ένα τραπέζι κάποιου πολυτελούς μαγαζιού, ενώ η Victoria έχει βάλει το χέρι της πάνω στο χέρι του αγαπημένου της. 

Ποιοι είναι ο Mikhailovich Romanov και η Rebecca Victoria

Η 4Ιταλίδα είναι lobbyist και συγγραφέας, ενώ ο προπάππους του Mikhailovich, ο Μέγας Δούκας Kirill Vladimirovich έφυγε από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της επανάστασης των Μπολσεβίκων. 

Ήταν ξάδερφος του τελευταίου Τσάρου της Ρωσίας, Νικολάου Β,, ο οποίος σκοτώθηκε από τους επαναστάτες, μαζί με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά του το 1918. Σημειώνεται ότι η δυναστεία των Romanov κυβέρνησε τη Ρωσία για περισσότερους από τρεις αιώνες πριν ο Νικόλαος Β παραιτηθεί στις αρχές του 1917.

 

 

 

 

 

 

Με υψηλούς καλεσμένους, royalς, αλλά και μέλη της κυβέρνησης να είναι καλεσμένοι , δεν είναι να απορεί κανείς γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω από τον γάμο της στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Βλέπετε ο γαμπρός είναι ο μοναχογιός της Μεγάλης Δούκισσας Maria Vladimirovna και του πρίγκιπα Franz Wilhelm της Πρωσίας και τρίτος δισέγγονος του αυτοκράτορα Αλέξανδρου Β 'της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ