Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω υποστεί κακοποίηση στη δουλειά, ήταν σωματική επίθεση - δεν το κατήγγειλα» (βίντεο)

«Είμαι μια γυναίκα που έχει βιώσει περιβάλλοντα και κακοποιητικά και ρατσιστικά»

Στον Ελληνικό Fm μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον σύζυγό της και να αποκαλύπτει παράλληλα ότι έχει δεχτεί σωματική επίθεση στην δουλειά.

Σε ερώτηση για το πώς είναι να είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια η ίδια απαντά: «Όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε φάρος στη ζωή μου και είναι. Καλά έχω γίνει από αυτές που κλαίνε, ε; Όταν λένε για τον άντρα τους… Καταρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ.

Επίσης δεν είμαι ο άνθρωπος που θεωρούσα τη συντροφικότητα αυτοσκοπό. Ήμουν από αυτούς που το ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως. Αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή σου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω».

Όσον αφορά το #metoo η Νατάσσα Μποφίλιου είπε: «Είμαι μια γυναίκα που έχει βιώσει περιβάλλοντα και κακοποιητικά και ρατσιστικά απέναντι στο φύλο και πλήρως ανδροκρατούμενα.

Το ξέρω… μου έχει συμβεί ένα γεγονός κάποια στιγμή μέσα στη δουλειά, πάρα πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να πάω να το καταγγείλω. 

Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση, ήταν επίθεση. Υπήρχε σε εμάς, στη δική μου γενιά – και ελπίζω να ήταν και η τελευταία – το “ε γίνονται αυτά. Είναι στο χέρι σου να τα αντιμετωπίσεις”. Όχι δεν είναι στο χέρι μου. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ