Πανσέληνος στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν τα ξεκαθαρίσματά τους - αρκετά ερωτικό το φεγγάρι

Ποιοι θα «πάρουν φωτιά;»

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 16/02, 18:56 ώρα Ελλάδας, στις 27° 59’ του Λέοντα, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο, ενώ στα οικονομικά και τα ερωτικά τους θα επηρεαστούν θετικά Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί ή όσοι/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου γύρω στις 27 μοίρες.

Αν εξαιρέσεις τον ενθουσιασμό και μια κάποια υπερβολή, αυτή η Πανσέληνος δεν είναι ανησυχητική. Είναι όμως αρκετά ερωτική, καθώς την ίδια μέρα έχουμε τη σύνοδο ακριβείας μεταξύ του Άρη και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω.  

 Ας δούμε ποια είναι, σύμφωνα με το astrology.gr, τα ζώδια που θα κάνουν τα ξεκαθαρίσματά τους, με την Πανσέληνο στον Λέοντα!

ΛΕΩΝ 

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου αφού η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου κι είναι η ευκαιρία σου να μεγαλουργήσεις. Κινείσαι με χάρη, το χαμόγελό σου είναι από διαφήμιση γνωστής οδοντόκρεμας και τραβάς τα βλέμματα πάνω σου σαν μαγνήτης οπότε είναι φυσικό κι επόμενο να γίνεις το επίκεντρο.

Η ανάγκη σου να αποδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου, κάτω από μάλλον δύσκολες συνθήκες και προκλήσεις τόσο στον προσωπικό τομέα, όσο και σε αυτόν των σχέσεών σου θα είναι μεγάλη. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, θα χρειαστεί να βάλεις στην άκρη το Εγώ σου και να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες του ανθρώπου σου ή σε μια συνεργασία που πρέπει να κρατηθεί.

Αν είσαι μόνος, ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου, αφού ενδέχεται να σε αλλάξει κι ίσως κάνεις πράγματα, που ούτε καν σου είχαν περάσει από το μυαλό για να το κερδίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να κάνεις πράξη όλες αυτές τις ιδέες που τόσο καιρό κουβαλάς στο κεφάλι σου. Θα θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα των σχέσεών σου, να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης ή να κόψεις κάποια κακώς κείμενα που βλέπεις ότι εξ αιτίας τους καταπιέζεσαι ή δεν υπάρχει εξέλιξη.

Ωστόσο, δε θα αποφύγεις υπερβολές αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές και προκλήσεις, που το πιο πιθανό είναι δημιουργήσουν εντάσεις, αλλά θα σου είναι αδύνατο να αποστασιοποιηθείς και να δεις τα πράγματα ψύχραιμα.

Από την άλλη, θα συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον, θα γνωριστείς με αρκετά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς κιόλας και να χάσεις τελείως τον έλεγχο. Ξαφνικές αποφάσεις για συμβίωση ή και χωρισμό είναι επίσης πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Πανσέληνος στον 4ο οίκο σου θα σε επηρεάσει αρκετά, καθώς θα υπάρχουν διάφορες εξελίξεις που αφορούν στην οικογένειά σου και το σπίτι σου. Είναι, ωστόσο, η κατάλληλη στιγμή να γίνουν κάποιες αλλαγές, να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, να τελειώνεις με κάποια ζητήματα, που επαναλαμβάνονται, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακόμα κι αν χρειαστεί να επιβάλλεις την άποψή σου κι ας μην είναι αρεστή.

Κι επαγγελματικά όμως θα υπάρξουν διάφορα φαινόμενα που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, καθώς θα νιώσεις ότι τσάμπα προσπαθείς να στρώσεις μια κατάσταση κι ίσως είναι καιρός να δεις, μήπως είναι πιο σωστό να αφήσεις τις εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους κι όπου βγουν. Κάποιες σκέψεις «αυτονόμησής» σου επίσης πιθανές, καθώς θα σου παρέχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Η Πανσέληνος στον Λέοντα ανακινεί θέματα που σχετίζονται κυρίως με την καριέρα και τα επαγγελματικά σου, όπου θα συμβούν απρόσμενες αλλαγές, ενώ είναι πιθανό να ανατρέψουν το υπάρχον καθεστώς και σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα, με αποτέλεσμα να μην έχεις και τις καλύτερες αντιδράσεις στα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν.

Από την άλλη, ίσως αναγκαστείς να βάλεις πλάτη σε μια κατάσταση ή ακόμα και να λήξεις μια συνεργασία, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν προχωρούσε.

Πάντως θα γίνεις πιο διεκδικητικός και θα παλέψεις για όσα πιστεύεις ότι σου ανήκουν, πρόσωπα ή πράγματα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να είσαι εσύ που θα «τραβήξεις το χαλάκι», να βάλεις φρένο σε τραβηγμένες ιδέες ή να προκαλέσεις χαμό με την ανυποχώρητη στάση σου ή τις συμπεριφορές που θα συναντήσεις απέναντί σου, που θα είναι αλαζονικές ή προκλητικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο θα σε επηρεάσει αρκετά, θα σε γεμίσει με έντονες επιθυμίες και ενδεχομένως να σε σπρώξει στο να πάρεις αποφάσεις που σε άλλη περίπτωση θα δίσταζες, αλλά τώρα δε θα σε νοιάζει, αν είναι να τις ικανοποιήσεις.

Σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή ξαφνικές θα προβείς και στα οικονομικά, αλλά και τα επαγγελματικά σου, όμως κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο ή να κάνεις υπερβολές, ωστόσο, η ανάγκη σου να βιώσεις τον έρωτα και να αποκτήσεις όσα θέλεις είναι τόσο μεγάλη που δε θα κάτσεις να σκεφτείς και πολύ. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνεις μια εξεζητημένη αγορά, αλλά αργότερα μπορεί να μετανιώσεις, αν ήταν ακριβή, γι’ αυτό μη λειτουργείς κάτω από το συναίσθημα της στιγμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Με αυτήν την Πανσέληνο, νιώθεις να ξυπνάει το εσωτερικό σου ξυπνητήρι και μαζί όλες τις ερωτικές σου επιθυμίες που κατά καιρούς «κοιμίζεις», ρίχνοντας βάρος στα επαγγελματικά σου. Τώρα θέλεις να τα αφήσεις όλα και να αφοσιωθείς καθαρά στα της προσωπικής σου ζωής.

Ίσως φλερτάρεις λίγο με τα άκρα, αν, ωστόσο, κάποιο από τα πρόσωπα που ελκύεις, σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα, δε θα διστάσεις να δοκιμάσεις την εμπειρία. Είναι πιθανό να κάνεις και κάποιες υπερβολές που όμως θα φροντίσεις να μη χάσεις τελείως τον έλεγχο για να μην εκτεθείς. Εξελίξεις θα έχεις και στα οικονομικά. Παρότι, αυτή θα είναι μια καλή περίοδος για να ξεφορτωθείς βάρη του παρελθόντος, είναι πολύ πιθανό ναι μεν να καλύψεις όλες τις άμεσες υποχρεώσεις σου, αλλά να μείνεις τελικά με ελάχιστα χρήματα.

ΚΡΙΟΣ 

Αυτή η Πανσέληνος σου βάζει φωτιά, με τη θετική έννοια, αφού είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις την καρδιά ενός ατόμου που εδώ και καιρό το θέλεις σαν τρελός/η. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να φτάσεις πολύ κοντά στην πηγή και να μην πιεις νερό γιατί όλη η έξαψη σε κάνει πιεστικό/η και ανυπόμονο/η.

Οπότε, καλό θα ήταν να το ρεγουλάρεις λίγο. Αν είσαι σε σχέση, παθιάζεσαι εύκολα και είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να λειτουργείς εγωιστικά απέναντι στο σύντροφό σου, ιδίως όταν δεν συμμερίζεται τις διαθέσεις σου. Πάντως μέσα δε θα μαζεύεστε, αφού έτσι που θα έρχονται τα πράγματα όλο και κάπου θα έχετε να πάτε.

Αν έχεις παιδί(ά), είναι πολύ πιθανό να μη μπορείς να τα συμμαζέψεις. Ίσως μάλιστα να γίνουν «αντάρτες» κι ό,τι τους λες να επαναστατούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ