Kυψέλη: Συγκλονίζουν η γιαγιά & ο παππούς του 7χρονου Ανδρέα - ''Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσα ένα τέρας - Να πάρω τα κοκαλάκια του''

«Μουδιασμένο» παρακολουθεί το πανελλήνιο τη φρικιαστική ιστορία της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.....

Μετανιωμένος φέρεται να δήλωσε απολογούμενος ο 33χρονος, πολωνικής καταγωγής, σύντροφος της μητέρας τού 7χρονου Ανδρέα την ίδια στιγμή που η μητέρα τού αγοριού φέρεται να αποποιείται κάθε ευθύνης για τον θάνατο του παιδιού της.

Επί έξι ώρες οι δύο κατηγορούμενοι, που πλέον είναι προσωρινά κρατούμενοι, απολογήθηκαν στον ανακριτή για τον θάνατο του 7χρονου, στην Κυψέλη, τη σορό του οποίου έκρυβαν επί πέντε χρόνια.

Οι δύο σύντροφοι απολογήθηκαν για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού που τους αποδόθηκε μετά την ανεύρεση των οστών του αγοριού το οποίο τον Ιανουάριο του 2017 ξεψύχησε δεμένο και φιμωμένο με μονωτική ταινία από τον σύντροφο της μητέρας του.

EUROKINISSI

Η 29χρονη μητέρα τού παιδιού, κατά τη δικογραφία, βρισκόταν στον ίδιο χώρο χωρίς να επιχειρήσει να αποτρέψει τη βία σε βάρος του παιδιού της. Η σορός του παιδιού αρχικά τοποθετήθηκε σε αυτοσχέδιο τάφο-λάρνακα στην ταράτσα του σπιτιού που έμενε το ζευγάρι ενώ μετά από την μετακόμισή τους σε άλλο σπίτι, τα οστά του Ανδρέα τοποθετήθηκαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου.

Μέσα στην εργαλειοθήκη στο μπαλκόνι του σπιτιού στην Κυψέλη εντόπισαν οι αστυνομικοί το μακάβριο εύρημα που έφερε πέντε χρόνια μετά ενώπιον της Δικαιοσύνης τη μητέρα και τον σύντροφο της.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια, υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη και φορώντας και οι δύο τους αλεξίσφαιρα γιλέκα. Οι δύο κατηγορούμενοι αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες που βρίσκονταν στην Ευελπίδων κατά την μεταγωγή τους.

EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, 33χρονος, στον οποίο διορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορος, δήλωσε απολογούμενος πως έχει μετανιώσει ενώ φέρεται να ισχυρίζεται πως ο θάνατος του παιδιού δεν ήταν ασφυκτικός, εξαιτίας της μονωτικής ταινίας που του είχε βάλει φράζοντας την αναπνοή του, αλλά από παθολογικά αίτια.

Φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε πως δεν είχε συμμετοχή στον άγριο θάνατο του παιδιού, η 29χρονη. Αρνήθηκε επίσης πως είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στον Ανδρέα, λέγοντας πως επειδή ήταν άτακτος απλά τον τιμωρούσε.

Η μητέρα του παιδιού, στην οποία επίσης διορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορος, φέρεται να έχει αρνηθεί προανακριτικά πως είχε συμμετοχή στον θάνατο του γιου της.

Σήμερα θα είχε γενέθλια ο μικρός Ανδρέας

Ο μικρός Ανδρέας, αν ζούσε σήμερα, θα είχε γενέθλια. Θα έκλεινε τα 12 του χρόνια…

Σοκαρισμένοι παρακολουθούν την τραγική αυτή υπόθεση, η γιαγιά και ο παππούς των δύο παιδιών, του Ανδρέα και της αδερφής του, που είχε δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Μάλιστα, η γιαγιά του Ανδρέα και της Ιωάννας, μιλώντας στο Star ξέσπασε κατά της κόρης της, δηλώνοντας συγκλονισμένη για τα όσα φρικτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και για το γεγονός πως η μητέρα του Ανδρέα γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια τι είχε συμβεί στο παιδί της και το απέκρυπτε.

«Εννιά χρόνια έχω να δω το παιδί. Πήρε τα παιδιά και εξαφανίστηκε και μου είχε απαγορεύσει να τα πλησιάσω και τα παιδιά και αυτήν. Δεν γίνεται να γέννησα και να κουβάλησα ένα τέρας! Τα παιδιά μια χαρά ήταν όταν έφυγαν από μένα» δηλώνει η γυναίκα σοκαρισμένη.

Συγκλονίζει ο παππούς του 7χρονου

Από τη μεριά του, ο παππούς του άτυχου Ανδρέα συγκλόνισε με την τοποθέτησή του, λέγοντας ότι θα ήθελε να πάρει τα κοκκαλάκια του εγγονού του…

«Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε το κοριτσάκι, δεν γνώριζα πού μένουν τίποτα. Δεν γνώριζα πού μένει, με ποιον ζει, τι έχει κάνει στη ζωή της. Ήξερα μόνο πως την πήρε η μητέρα της και είχαν φύγει», δήλωσε, ενώ διερωτήθηκε «πώς μπορεί να λέγομαι βιολογικός παππούς, όταν δεν έχω δει τα παιδάκια, αλλά συγκλονίστηκα».

«Το μόνο που έκανα να πάρω τηλέφωνο στην Ασφάλεια και να πω ότι όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να έρθω να πάρω τα κοκαλάκια του να πάω σε μία εκκλησία, όπως πρέπει, για να ησυχάσει και η ψυχούλα του» σημειώνει.

Έκανε λόγο για καταδικαστέα πράξη, ενώ η κόρη του θα έπρεπε να καταγγείλει τον σύντροφό της από τότε που κακοποιούσε τα παιδιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ