Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πολύ παραγωγική η σημερινή μέρα για όλους - Μπορούμε να γίνουμε πιο αποδοτικοί και πιο παραγωγικοί

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας..

Πολύ παραγωγική η σημερινή μέρα για όλους, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της, πιέζοντας μας να γίνουμε πιο αποδοτικοί και πιο παραγωγικοί.

Με αυτή τη Σελήνη δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να γειωθούμε, να γίνουμε όσο πιο ρεαλιστές γίνεται και χωρίς να χάνουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα μας, να πάρουμε απόφαση ότι όσο κι αν οι συνθήκες είναι δύσκολες, εμείς με πείσμα, υπομονή και επιμονή θα τα ξεπεράσουμε όλα και θα βγούμε στην επιφάνεια. 

ΚΡΙΟΣ

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στο πιο κουραστικό και απαιτητικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που αφορά στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, αλλά και στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η αλήθεια είναι ότι αν συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε σήμερα, χωρίς να υπολογίσετε την κούραση, τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών, φέρνοντας στο προσκήνιο κάποιο από αυτά τα θέματα με έναν σχετικό προβληματισμό όμως. Περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο φαίνεται ότι μπορεί να σας επηρεάσει, βέβαια χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός αντίκτυπος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμη κι εσείς οι «ψύχραιμοι» του ζωδιακού, μπορεί σήμερα να μην αντέξετε την ψυχολογική πίεση και να λυγίσετε κάτω από τις πιέσεις που δέχεστε είτε στη δουλειά είτε στις υπόλοιπες σχέσεις και δραστηριότητες σας. Ευτυχώς δεν μένουν πολλές μέρες μέχρι το Σαββατοκύριακο που θα είναι πολύ πιο άνετο. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ