Ματωμένος γάμος: 13 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους - Έπεσαν κατά λάθος σε πηγάδι στη γαμήλια τελετή (φωτό)

Γυναίκες και παιδιά έχασαν την ζωή τους.. 

Οι εορτασμοί ενός γάμου στην Ινδία μετατράπηκαν σε τραγωδία το βράδυ της Τετάρτης, όταν 13 γυναίκες και μικρά κορίτσια έχασαν τη ζωή τους μετά την κατάρρευση ενός πηγαδιού σε ένα χωριό. 

Τα θύματα κάθονταν σε μια τσιμεντένια πλάκα που κάλυπτε ένα εγκαταλελειμμένο πηγάδι στην περιοχή Kushinagar του κρατιδίου Uttar Pradesh, όταν αυτό ξαφνικά υποχώρησε, δήλωσε ο περιφερειακός δικαστής S. Rajalingam στους Ινδούς δημοσιογράφους.

"Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας γαμήλιας τελετής. Ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε ένα tweet και δήλωσε ότι οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν στην κρίση.
 

 

 

"Το ατύχημα στο Kushinagar, Uttar Pradesh, είναι συγκλονιστικό", δήλωσε ο Modi. "Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες εκείνων που έχασαν τη ζωή τους. Εύχομαι στους τραυματίες ταχεία ανάρρωση". 

Το ινδικό ειδησεογραφικό δίκτυο NDTV μετέδωσε ότι μεταξύ των νεκρών ήταν επτά γυναίκες και έξι κορίτσια, μεταξύ των οποίων ένα 10χρονο και ένα 1χρονο παιδί σύμφωνα με το washingtonpost.com.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η πτώση συνέβη κατά τη διάρκεια μιας προγαμιαίας εκδήλωσης, γνωστής ως τελετή Χάλντι. Το παραδοσιακό πάρτι περιλαμβάνει συνήθως γυναίκες φίλες και μέλη της οικογένειας που εφαρμόζουν μια πάστα από χρυσή σκόνη κουρκουμά στη νύφη και το γαμπρό, ως ευλογία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ