Νέα μήνυση από 5 γυναίκες στον ντράμερ - Για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικες

Οι γυναίκες αναφέρουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ντράμερ  όταν ήταν κάτω των 12 ετών.

Πέντε νέες καταγγελίες σε βάρος του ντράμερ  για σεξουαλικές επιθέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι καταγγελίες έχουν γίνει από πέντε νεαρές γυναίκες που αναφέρουν ότι έγιναν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον μουσικό, όταν ήταν ανήλικες και μάλιστα σε ηλικίες κάτω των 12 ετών.

Ο δικηγόρος Παν. Παπαϊωάννου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει τις καταγγελίες των γυναικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγέλλουσες δεν σχετίζονται μεταξύ τους και περιγράφουν περιστατικά σε διαφορετικούς τόπους και χρονικές περιόδους, ενώ αναφέρονται και σε άλλες γυναίκες ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον μουσικό.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες, οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλο χρονικό διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Παν. Παπαϊωάννου, και επισημαίνει: «Καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια, που ποικίλλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Η μηνυτήρια αναφορά αναμένεται να χρεωθεί σε εισαγγελικό λειτουργό, ώστε να ξεκινήσει έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθούν οι καταγγέλλουσες να καταθέσουν όλα όσα υποστηρίζουν.

Η πρώτη καταγγελία για τον γνωστό ντράμερ αφορά γενετήσιες πράξεις με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι όταν ήταν 6 έως 8 ετών.

Έχει ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση σε πρώτο βαθμό και οι πράξεις τελέσθηκαν το φθινόπωρο του 2011, σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής που η οικογένεια του παιδιού και ο μουσικός είχαν εξοχικές κατοικίες. Τον Απρίλιο του 2019, ο ίδιος κρίθηκε κατά πλειοψηφία 5-2 ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του επεβλήθη ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά.

Ο κατηγορούμενος όμως άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ