Το τελευταίο μήνυμα απελπισίας ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό μαζί με το μωρό τους - πέθαναν σε πεζοπορία (βίντεο)

Είχαν προσπαθήσει να καλέσουν βοήθεια, αλλά....

Μια οικογένεια που πέθανε μέσα στον καύσωνα, σε ένα μονοπάτι για πεζοπορία στη Βόρεια Καλιφόρνια πέρυσι, προσπάθησε να στείλει ένα τελευταίο μήνυμα, παρακαλώντας για βοήθεια, αποκάλυψαν οι αρχές.

Ο μηχανικός λογισμικού Jonathan Gerrish, 45 ετών, η σύζυγός του, Ellen Chung, 31, η 1 έτος κόρη τους, Miju και ο σκύλος τους, ο Oski, βρέθηκαν όλοι νεκροί στο Εθνικό Δάσος της Σιέρα τον Αύγουστο. JONATHAN GERRISH

Τα αρχεία τηλεφώνου που κυκλοφόρησαν, σύμφωνα με την New York Post, από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Mariposa την Πέμπτη δείχνουν ότι ο Gerrish είχε προσπαθήσει να στείλει ένα μήνυμα σε ένα ανώνυμο άτομο λίγο πριν το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου, λέγοντας: «Μπορείς να μας βοηθήσεις».

Photo: Facebook

«Σε άγριο μονοπάτι που πηγαίνει πίσω στο μονοπάτι του όρμου Hites. Χωρίς νερό, στη ζέστη με το μωρό», έγραφε ακόμα στο sms του, το οποίο ωστόσο δεν στάλθηκε ποτέ αφού δεν υπήρχε υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή, είπαν οι ερευνητές.

Πέντε τηλεφωνικές κλήσεις σε διάφορους ανθρώπους - μη συμπεριλαμβανομένου του 911 - επίσης δεν πραγματοποιήθηκαν, έδειξαν τα αρχεία.

Οι ερευνητές, που έμειναν σαστισμένοι από τους θανάτους, πέρασαν τους τελευταίους μήνες εξετάζοντας τα δεδομένα από το τηλέφωνο του Gerrish για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες κινήσεις της οικογένειας. Οι αρχές βρήκαν τις σορούς τους, δύο ημέρες αργότερα, στις 17 Αυγούστου, αφού δηλώθηκαν ως εξαφανισμένοι από συγγενείς.

Facebook/Mariposa County Sheriff

 

Αποφάνθηκαν ότι η οικογένεια πέθανε από ακραία θερμοπληξία αφού οι θερμοκρασίες εκτοξεύτηκαν στους 109 βαθμούς Φαρενάιτ (λίγο πιο πάνω από 42 βαθμούς Κελσίου).

Οι γονείς μαζί με την κορούλα και τον σκύλο τους είχαν κάνει πεζοπορία 6,4 μίλια και είχαν μαζί τους ένα δοχείο νερού 85 ουγγιών που ήταν άδειο όταν τους βρήκαν οι αρχές. Βρέθηκαν περίπου 1,6 μίλια μακριά από το αυτοκίνητό τους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ