Ουκρανία: Άγριο ξύλο στον αέρα εκπομπής - δημοσιογράφος επιτέθηκε σε πολιτικό λόγω… Πούτιν - δείτε το βίντεο

Του έκανε κεφαλοκλείδωμα

Ένας δημοσιογράφος γρονθοκόπησε έναν φιλορώσο πολιτικό σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στην Ουκρανία και του έκανε κεφαλοκλείδωμα μπροστά στον πρώην πρωθυπουργό, κατά την διάρκεια συζήτησης για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο συγκλονιστικός αυτός καυγάς ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή Νέστορ Σούφριτς (από το φιλορωσικό κόμμα Αντιπολίτευση Πλατφόρμα - Για τη Ζωή) και του δημοσιογράφου Γιούρι Μπούτουσοφ.

Ο πολιτικός δέχθηκε επίθεση, αφού αρνήθηκε να καταδικάσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα συγκεντρώνονται στα σύνορα για μια πιθανή εισβολή.

Ο Σούφριτς έμεινε αιμόφυρτος όταν ο Μπουτούσοφ τον πλησίασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο, με τον πρώην πρωθυπουργό Αρσένι Γιατσενιούκ και τον πρώην πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο να τον παρακολουθούν, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Σούφριτς σηκώθηκε όρθιος για να αντισταθεί και στην συνέχεις έπεσαν και οι δύο στο έδαφος προτού ο Μπουτούσοφ πιάσει τον αντίπαλό με κεφαλοκλείδωμα!

Ο πολιτικός είχε ρωτηθεί εάν ο Πούτιν είναι δολοφόνος και εγκληματίας, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει και είπε: «Ας το αντιμετωπίσουν οι αρχές της Ουκρανίας».

Ο πρώην πρόεδρος Ποροσένκο τον επέκρινε για τις παρατηρήσεις του, λέγοντας: «Υπάρχει ένας Ρώσος πράκτορας εδώ στο στούντιο»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ