Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο πιο όμορφο «γραφείο»! Με θέα την καταγάλανη θάλασσα ετοιμάζει τη νέα του δουλειά (φωτό)

Έχει σίγουρα το καλύτερο γραφείο!

Το γραφείο με την καλύτερη θέα πάει σίγουρα  στον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος και απολαμβάνει δημιουργικές στιγμές στην Αίγινα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην σελίδα του στο Instagram στην οποία φαίνεται το λάπτοπ, τοποθετημένο πάνω στον καναπέ και η μαγική θέα: ο ουρανός και η καταγάλανη θάλασσα.

 

 

 

 

 

 

«Άλλη μια μέρα στο γραφειο!» έγραψε στην ανάρτηση ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος φέτος παρουσιάζει την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Όποιος χωρίζει να σηκώσει το χέρι του».

Παράλληλα όμως ετοιμάζει τη νέα του τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Σέρρες»,  που θα προβληθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

 

 

«Φέτος επιστρέφω τηλεοπτικά με τη σειρά “Σέρρες”, που πραγματεύεται έναν πατέρα και τη σχέση με τον ομοφυλόφιλο γιο του» είχε πει πριν κάποιο καιρό, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες

Ενώ είχε προσθέσει ότι «κατά την εφηβεία μου, οι γκέι χαρακτήρες ήταν αντικείμενα χλευασμού ή αντικείμενα κακοποιητικών συμπεριφορών ή ξυλοδαρμού ή ήταν άνθρωποι στο περιθώριο. Αυτή τη φορά, είναι στο προσκήνιο και σε πρώτο ρόλο.

 

 

Χαίρομαι πολύ γι' αυτό, γιατί ως έφηβος δεν είχα τι να δω στην τηλεόραση και ήμουν λίγο χαμένος και έλεγα είτε θα ζω το ένα είτε θα ζω το άλλο! Ένας έφηβος τώρα θα μπορεί να δει τη ζωή ενός πατέρα με τον ομοφυλόφιλο γιο του και είναι κάτι πρωτοποριακό για την ελληνική τηλεόραση.

 

 

Οι άντρες, ασχέτως σεξουαλικότητας, που έχουν διαβάσει το σενάριο έχουν συγκινηθεί πολύ. Θα κάνω ένα μικρό πέρασμα στη σειρά μου, αν και δεν είχα σκοπό να παίξω».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ