Made in Greece η RIEN: Η νέα συλλογή ρούχων της Πέννυς Βόμβα συνδυάζει τη high fashion αισθητική με τον ρομαντισμό (φωτό)

Κάθε κομμάτι της συλλογής του RIEN έχει έντονες επιρροές από την θεατρικότητα, το μπαλέτο και το ροκ ύφος. 

Το ελληνικό brand RIEN μας έχει συνηθίσει να μας παρουσιάζει μοναδικά κομμάτια που ξετρελαίνουν κάθε γυναίκα.

Η καινούργια συλλογή της σχεδιάστριας Πέννυς Βόμβα, ''Αlter ego'' έχει κάτι το μαγικό, θυμίζει κάτι από παραμύθι τόσο ως προς την ονομασία της όσο και ως προς τα υφάσματα, τις υφές και το ύφος των ρούχων της.

Καταπληκτικά πολυτελή υφάσματα, όπως οι δαντέλες και κεντημένες παγιέτες, αλλά κι άλλες αισθητικές λεπτομέρειες οι διαφάνειες, τα κρόσσια και τα faux leather, απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας στα ρούχα ένα μοναδικό χαρακτήρα. 

Η φετινή συλλογή της Πέννυς Βόμβα έχει σίγουρα να δηλώσει κάτι διαφορετικό που δεν το έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα, ενώ και με αυτή τη συλλογή θέτει για ακόμη μία φορά τον πήχη ψηλά.

Η Πέννυ Βόμβα αποτελεί σίγουρα μία έκπληξη στον χώρο της μόδας κι έχει κερδίσει επάξια τη θέση της ανάμεσα στους πιο ιδιαίτερους Έλληνες σχεδιαστές επώνυμων ρούχων και τσαντών.

To Rien είναι ένα μοναδικό luxury brand, που συνδυάζει 4 στοιχεία: καλοσχηματισμένα και προσεγμένα πατρόν, χειροποίητες δερμάτινες τσάντες υψηλής ποιότητας, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, προσεκτική και χειροποίητη κατασκευή.

Πριν μπει στον χώρο της μόδας, η Πέννυ σπούδασε BusinessAdministration στην Γενεύη και στην συνέχεια, σχέδιο μόδας στον οίκο Βελουδάκης στην Αθήνα.

Κάθε κομμάτι της συλλογής του RIEN έχει έντονες επιρροές από την θεατρικότητα, το μπαλέτο και το ροκ ύφος. Το RIEN ακολουθεί μεν τις τάσεις της μόδας, αλλά ενσωματώνει το δικό του προσωπικό στοιχείο, που το κάνει έτσι να ξεχωρίζει.

Δείτε όλη τη νέα της συλλογή στο rien.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ