Η Μαρία Τζομπανάκη για τον Σασμό: «Είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση & έπαθα σοκ - “πάρε βαθιά ανάσα” είπα» (βίντεο)

Τι είπε για τον ρόλο της στη σειρά η τηλεοτπική Καλλιόπη;

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στο «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά «Σασμός».

«Στην αρχή όταν είδα τον εαυτό μου - γιατί είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση - έπαθα σοκ με την εμφάνισή μου και λέω: “Πάρε βαθιά ανάσα! Πώς είσαι έτσι; Έτσι είσαι”; Μετά έλεγα: “Την Καλλιόπη παίζεις και έτσι πρέπει να είσαι» και το ξέχασα αυτό”» είπε η τηλεοπτική Καλλιόπη.

Ακόμα ανέφερε ότι: «Υπήρξα πολύ ωραία γυναίκα. Τώρα είμαι μια γυναίκα που κρατάει τη μεστότητα από τη μια και από την άλλη, τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δεν φεύγει. Όταν είναι μόνο όμορφα τα μάτια μας αλλά δεν έχουμε βλέμμα όμορφο, κάποια στιγμή αυτό φεύγει».

Για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη είπε: «Ο γιος μου ήταν ένας βασικός λόγος για να παίξω στον Σασμό. Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη, μαγικό. Δεν περιγράφεται με λόγια».

Ακόμα αναφέρθηκε στον γάμο της λέγοντας: «Ο Γιάννης ήξερε ότι εγώ δεν θα είμαι καθιστή και δεν θα ξόδευα τον χρόνο μου στα γυμναστήρια και στις βόλτες στα μαγαζιά.

Αυτό το είχα πει από την αρχή, Ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή του κάθε λεπτό. Εγώ μέρα νύχτα σκέφτομαι την Καλλιόπη, είμαι αγκαλιά με την Καλλιόπη».

Και συνέχισε:  «Η χιλιομετρική απόσταση δεν είναι, μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο φτάνεις. Είναι και τα ηλεκτρονικά μέσα πια, που μπορείς να κοιμηθείς και να σου λέει παραμύθια στο μαξιλάρι σου.   Είναι ένας άνθρωπος ώριμος και πάρα πολύ συνειδητοποιημένη η σχέση μας. Δεν κάναμε αυτόν τον γάμο για να γυρνάμε μετά δεξιά και αριστερά. Αστείο μου φαίνεται».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ