Viral στο TikTok οι καλλονές Ουκρανές στρατιωτίνες: Χορεύουν με τις στολές τους για τη «μαμά πατρίδα» (φωτό & βίντεο)

Τα βίντεό τους συγκεντρώνουν χιλιάδες Likes

Viral έχουν γίνει στα social media τα βίντεο που δημοσιεύουν, στο TikTok, εντυπωσιακές Ουκρανές στρατιωτίνες.

Φορώντας τις στρατιωτικές τους στολές χορεύουν, χαζεύουν σε στρατώνες και κρατούν σφαίρες. Πολλά από τα βίντει παρουσιάζουν τις πανέμορφες αυτές γυναίκες σε χαλαρές στιγμές, ωστόσο δεν λείπουν και εκείνα στα οποία φαίνονται να ξανασυναρμολογούν όπλα.

Σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο TikTok μια ομάδα νεαρών γυναικών μιμείται ένα τραγούδι, ενώ τις βλέπουμε να φορούν τις στολές τους, με την ουκρανική σημαία και στρατιωτικά διακριτικά. Η ομάδα φαίνεται να βρίσκεται έξω από στρατιωτικό στρατώνα στην χώρα.

Στον ίδιο λογαριασμό, η νεαρή γυναίκα μοιράζεται μια σειρά από φωτογραφίες και σύντομα βίντεο της ίδιας και άλλων νεοσύλλεκτων να ποζάρουν και να πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις.

Σε έναν άλλο λογαριασμό, που έχει σχεδόν 5.000 followers και 52.000 likes - και την περιγραφή «Girl with the camouflage heart» - έχει ανέβει ένα βίντεο με τρεις στρατιωτίνες που προσποιούνται ότι δέρνουν η μία την άλλη στον στρατώνα τους

 

 

 

 

Η Iryna Greytsarovska, η οποία έχει περισσότερους από 3.000 followers και 27.000 likes, λέει στην δική της περιγραφή (με τα βιογραφικά στοιχεία) στο TikTok: «Η Ουκρανία πάνω από όλα».

Την ώρα που οι εντάσεις μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας παραμένουν τεταμένες, η δημοσίευση ειλικρινών βίντεο και εικόνων από στρατώνες, μετατρέπεται σε ένα ακόμα «μέτωπο», αναφέρει η New York Post.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?ℐ? (@vi.ka_222)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?ℐ? (@vi.ka_222)

Τέτοια βίντεο και εικόνες φαίνεται να υπηρετούν έναν ρόλο ήπιας δύναμης για την Ουκρανία και λαμβάνουν επαίνους από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

 Ένα κλιπ με τον Ουκρανό κομάντο Oleksandr Kolym να χορεύει το «Queen Of The Night» της Whitney Houston έγινε πρόσφατα viral, με σχόλια να επαινούν την «άφθαρτη φύση του ουκρανικού πνεύματος» και να εκφράζουν την πεποίθηση ότι η Ουκρανία «θα κερδίσει σίγουρα με αυτή τη στάση».

Η Ουκρανία επέκτεινε τη στρατιωτική θητεία για να συμπεριλάβει όλες τις γυναίκες «κατάλληλες για στρατιωτική θητεία» μεταξύ 18 και 60 ετών, καθώς αυξήθηκαν οι απειλές με τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ