Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Η πρώτη νύχτα μετά τον αρραβώνα - υπερπαραγωγή & η επόμενη μέρα (φωτό & βίντεο)

Το γλέντι με τα αρνιά, οι βέρες που χάθηκαν

Στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Φθιώτιδα, όπου αρραβωνιάστηκε, το περασμένο Σάββατο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα!

Οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από νωρίς, με αρνιά, κοκορέτσια, αλλά και πολύ άγχος. Τόσο ο Μαυρίκιος όσο και η Ιλάειρα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι και χαρούμενοι, ενώ από τον αρραβώνα δεν έλειψαν τα ευτράπελα, αφού για κάποια ώρα οι βέρες του ζευγαριού αγνοούνταν.

Ο αρραβώνας υπερπαραγωγή και το γλέντι

 Τέλος καλό, όλα καλά, αφού οι βέρες βρέθηκαν εγκαίρως. Φυσικά δεν έλειψε και το χρύσωμα των μελλόνυμφων, οι χοροί, και οι ευχές για ό,τι καλύτερο.

«Ψήνονται 10 αρνιά και έχουμε και αν χρειαστούν και άλλα», είπε ο πατέρας της Ιλάειρας, Τριαντάφυλλος Ζήσης.

«Νιώθουμε μεγάλη συγκίνηση και χαρά. Είναι ένα μπουμπούκι η νύφη μας. Ταιριάξαμε πλήρως με τους συμπέθερους, από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε. Το γιο μου τον συμβούλεψα να αγαπά τη γυναίκα του», ανέφερε από την πλευρά του ο πατέρας του Μαυρίκιου, Γιώργος, ενώ η μητέρα του, Στέλλα, αποκάλυψε ότι «Τον ρωτούσα πότε θα παντρευτεί. Ξαφνικά μια μέρα μας είπε ότι ερωτεύτηκε. Μετά έμαθα ότι σοβαρολογούσε και μου είπε ότι θα κάνει πρόταση γάμου».

«Ο Μαυρίκιος είναι πολύ ευγενικό παιδί και τον συμπαθώ πάρα πολύ», είπε η μητέρα της Ιλάειρας.

«Δεν ήταν αναμενόμενος ο τόσο γρήγορος αρραβώνας, για αυτό και έβαλα γραβάτα για το απίστευτο του πράγματος!», είπε στην κάμερα του MEGA, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ η Τέτα Καμπουρέλη ευχήθηκε στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο, το ίδιο και ο Πέτρος Ξεκούκης, που είπε ότι τους εύχεται «Να είναι ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα».

«Χαιρόμαστε που ταίριαξαν τα παιδιά και εμείς οι γονείς. Έχω αγαπήσει το συμπέθερό μου από την πρώτη στιγμή που τον είδα», είπε ο πατέρας του Μαυρίκιου.

Ο Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε από την πλευρά του ότι «Ο Μαυρίκιος σα γνήσιος καλλιτέχνης και μεγάλο ταλέντο, βρήκε μια τεράστια πηγή έμπνευσης στην Ιλάειρα».

Τη χαρά τους εξέφρασαν και τα αδέρφια του Μαυρίκιου Μαυρικίου, με τον αδερφό του να αναφέρει ότι «Περνάμε πολύ ωραία και χαιρόμαστε. Δε μας ενδιαφέρουν όσα γράφονται».

«Για να είμαι ειλικρινής ο Μαυρίκιος περίμενα να παντρευτεί τελευταίος από τους τρεις μας, αλλά μας έκανε την έκπληξη», είπε η αδερφή του.

Η πρώτη νύχτα και η επόμενη ημέρα 

Πάντως, το ζευγάρι δεν έκρυψε πως την πρώτη νύχτα μετά τον αρραβώνα ήταν τόσο κουρασμένοι που απλά κοιμήθηκαν:

«Πτώμα ήμασταν, μας πήρε ο ύπνος κυριολεκτικά, κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και συνειδητοποίησα ότι φορούσε τα ρούχα του αρραβώνα, αλλά μια αγκαλίτσα την κάναμε, ένα φιλάκι, όπως κάθε βράδυ».

Η επόμενη μέρα βρήκε το ζευγάρι σε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, ενώ ακολούθησε φαγητό με ψάρια που ψάρεψε ο πεθερός του Μαυρίκιου

«Δεν το περίμενα, έγινε ακόμα καλύτερο απ’ όσο το περίμενα», δήλωσε η Ιλάειρα Ζήση στην κάμερα του Mega Καλημέρα την επόμενη που πήγε με τον αρραβωνιαστικό της ρομαντική βόλτα στην παραλία, ενώ ο πεθερός ετοίμαζε τραπέζι με ψάρια που είχε πιάσει ο ίδιος.

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε τι του ψιθύρισε ο πατέρας του κατά τη διάρκεια του γλεντιού: «Δεν περίμενα ότι θα ζήσω να το δω αυτό», του είπε με τον Μαυρίκιο να λέει στην κάμερα πως «μου κόπηκαν τα πόδια, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου που μπόρεσα να του δώσω αυτό το κάτι. Κάτι καλό θα έχω κάνει για να μου το στείλει έτσι απλά ο Θεός».

Όσο δε για την εκλεκτή της καρδιάς του, εξομολογήθηκε στην κάμερα του Mega Καλημέρα πως «ο Θεός μου έστειλε ένα κορίτσι που έχουμε τα ίδια πιστεύω, η ψυχή της είναι τόσο τρυφερή σαν την καρδιά ενός μαρουλιού που λέει και η διαφήμιση, πώς μου κάνει την κάθε μέρα πια από τότε που την γνώρισα να είναι τόσο διαφορετική, τόσο ήρεμη και γαλήνια σαν τη θάλασσα του Αγίου Κωνσταντίνου».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τον αρραβώνα στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ