Η Britney Spears έτοιμη να μιλήσει: Έκλεισε «χρυσή» συμφωνία 15 εκατ. δολαρίων για την αυτοβιογραφία της (βίντεο)

Το deal έρχεται μετά από έναν πόλεμο προσφορών 

Η Britney Spears έχει επιστρέψει δυναμικά μετά την άρση της 13ετούς επιτροπείας της, με την 40χρονη pop star να κλείνει μια τεράστια συμφωνία για την αυτοβιογραφία της, η οποία λέγεται ότι αξίζει έως και 15 εκατομμύρια δολάρια!

Όπως αναφέρει το Page Six, άνθρωποι που γνωρίζουν από τον χώρο των εκδόσεων, λένε ότι η Spears έχει συνάψει συφωνία με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster για τα απομνημονεύματά της, στα οποία θα μιλά για την καριέρα της, την «τοξική» ζωή και την οικογένειά της.

Φωτογραφίες: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

PA FILES via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι το «χρυσό» deal, έρχεται μετά από έναν πόλεμο προσφορών από διάφορους εκδότες, με μια πηγή να ισχυρίζεται ότι «η συμφωνία είναι μια από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών, πίσω από τους Ομπάμα».

Τα δικαιώματα για τα βιβλία του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα πουλήθηκαν, το 2017, για πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια - το μεγαλύτερο ποσό που έχει γίνει ποτέ γνωστό για μη λογοτεχνικά βιβλία. Ο Μπιλ Κλίντον πάλι έκλεισε συμφωνία 15 εκατομμυρίων δολαρίων για το μεταπροεδρικό βιβλίο του «My Life», το 2001.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της, James Spears παραιτήθηκε πρόσφατα, μετά από 13 χρόνια, από διαχειριστής της περιουσίας της. 

Από τότε η Britney και η ζωή της έχουν γίνει το αντικείμενο πολλών ντοκιμαντέρ, που περιστρέφονται γύρω από την δικαστική διαμάχη και την προσπάθεια της star να κερδίσει ξανά την ελευθερία της.

 

 

 

 

Η ίδια πρόσφατα άφησε να εννοηθεί ότι είναι έτοιμη να αρχίσει να γράφει το βιβλίο της, ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία μιας παλιάς γραφομηχανής και γράφοντας στο post: «Να ξεκινήσω από την ΑΡΧΗ;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ