Made in Greece η MC+ & ο Ανδρέας Βαλλιανάτος: Ο Λευκαδίτης ξυλουργός & οι ξύλινες τσάντες – έργα τέχνης – Tον λάτρεψαν οι γυναίκες σε 14 χώρες

Τσάνες και κοσμήματα....

Ποτέ δεν είναι αργά να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Αυτό τον κανόνα εφάρμοσε και ο Λευκαδίτης ξυλουργός Ανδρέας Βαλλιανάτος, όταν το Μάιο του 2016 και παρά την οικονομική κρίση, έκανε το μεγάλο βήμα να εξελίξει τις επαγγελματικές του κατασκευές, δημιουργώντας τις μοναδικές χειροποίητες ξύλινες τσάντες MC+, που σήμερα κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Στο μικρό του εργαστήριο στη Λυγιά της Λευκάδας, ο Ανδρέας Βαλλιανάτος εκτός από τις μοναδικές τσάντες που κατασκευάζει σε ό,τι σχήμα και μέγεθος μπορείς να φανταστείς, δημιουργεί και μία σειρά από φίνα ξύλινα κοσμήματα, αλλά και μανικετόκουμπα και παπιγιόν.

Η φαντασία του βέβαια, όπως και η όρεξή του είναι αστείρευτη κι έτσι έχει βάλει στόχο οι δημιουργίες της MC+ να προσπεράσουν τον αριθμό των 14 χωρών που έχουν κατακτήσει μέχρι σήμερα.

 

Με συνεργασίες αποκλειστικά με Έλληνες βιότεχνες και έμπνευση από τις ομορφιές της Λευκάδας κι ότιδήποτε «μυρίζει» Ελλάδα, οι τσάντες MC+ εντυπωσιάζουν... 

Δείτε περισσότερα στο mcplus.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ