Ούτε να φάει ένας άνθρωπος δεν μπορεί… Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε δείπνο με την παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου (βίντεο)

Έφαγαν σε κεντρικό εστιατόριο του Ψυχικού

Ούτε να φάει ένας άνθρωπος δεν μπορεί... αφού οι φωτογράφοι πάντα καραδωκούν!

Βλέπετε ο φακός αποθανάτισε τον Ντέμη Νικολαΐδη σε κεντρικό εστιατόριο του Ψυχικού μαζί με την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου.

Ειδικότερα το περιοδικό Ciao δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες, ενώ το θέμα προβλήθηκε και από την εκπομπή «Πρωινό». 

Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στο εστιατόριο ο Νικολαΐδης δεν ήταν μόνος με την δημοσιογράφο, αλλά είχαν πάει στο μαγαζί με μεγάλη παρέα.

Όπως σχολιάστηκε από την εκπομπή του ANT1 είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, με άλλη γυναίκα, μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή, η οποία υπενθυμίζεται ότι πλέον έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη.

Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία ότι ο Νικολαΐδης έχει προχωρήσει στη ζωή του, ενώ βάσει της εκπομπής δεν ισχύουν επίσης οι φήμες που τον ήθελαν να είνα σε σχέση με μοντέλο του GNTM.

Ο ίδιος κρατά την ζωή του άλλωστε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον ζει στην Παιανία ​​​​​, ενώ ασχολείται με την εταιρεία δημοσίων σχέσων που διαθάτει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ