Η Cindy Crawford δεν φοβάται την απομυθοποίηση: Με μάσκα ματιών καταβροχθίζει την τούρτα των γενεθλίων της (φωτό)

Έκλεισε τα 56 της χρόνια

Τα 56ά γενέθλιά της γιόρτασε στις 20 Φεβρουαρίου, η Cindy Crawford, η οποία παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που περπάτησαν στις πασαρέλες.

Η ίδια ωστόσο δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» και να... απομυθοποιηθεί, όπως αποδεικνύει και η τελευταία φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει στο Instagram.

Ειδικότερα το διάσημο μοντέλο που μεσουράνησε στα 90ς ανέβασε μια εικόνα στην οποία την βλέπουμε να καταβροχθίζει την τούρτα των γενεθλίων της, ενώ παράλληλα έχει βάλει μάσκα ματιών.

Φωτό: Instagram

Το supermodel φοράει μπορντό πιζτάμες και έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα απλό κότσο, από εκείνους που όλες κάνουμε όταν βρισκόμαστε στο σπίτι μας!

«Αναρρώνοντας από το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων μου και μια πρωινή μάσκα» έγραψε στην ανάρτησή της.

Η ίδια θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν μοιράστηκε επίσης με τους 6 εκατομμύρια followers της ένα βίντεο από τα γενέθλιά της, στο οποίο την βλέπουμε μπροστά στην τούρτα της, πριν την απολαύσει για πρωινό!

Τέλος ανέβασε επίσης ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν και από όταν ήταν ακόμα παιδάκι με την ίδια να γράφει: 

«Την παραμονή άλλων γενεθλίων, κοιτάζοντας πίσω τη μικρή Σίντι και σκεφτόμενη τι θα της έλεγα. Θα της έλεγα να είναι πιο ευγενική με τον εαυτό της, να συμπεριφέρεται στον εαυτό της όπως συμπεριφέρεται στους φίλους της.

Θα της έλεγα ότι όλοι νιώθουν νευρικοί σε νέες καταστάσεις και μερικές φορές πρέπει απλώς να το προσποιηθείτε «μέχρι να τα καταφέρετε». Θα της έλεγα να μην φοβάται να κοροϊδέψει τον εαυτό της - να χορέψει, να τραγουδήσει, κ.λπ. - ακόμα κι αν δεν είναι καλή σε αυτό.

Να γελάει όσο περισσότερο γίνεται. Να είναι ευάλωτη. Να διακινδυνεύει να δείξει τον αληθινό της εαυτό στους ανθρώπους που αγαπά— η ανταμοιβή αξίζει τον κόπο. Δείξτε ευγνωμοσύνη.

Συνεχίστε να μεγαλώνετε, να μαθαίνετε και να γίνεστε… η ζωή είναι ευλογία!».

Δείτε επίσης: Η Cindy Crawford έβαλε κάτι απλό… και ξεφυλλίζει το βιβλίο της κολλητής της από τα 90ς Claudia Schiffer (φωτό)

Τέλος χρόνια πολλά στην διάσημη μαμά της ευχήθηκε και η Kaia Gerber, η οποία και ακολουθεί - με μεγάλη επιτυχία - τα βήματα της Crawford στον χώρο της μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

«Χρόνια πολλά μαμά ❤️ Να σε γιορτάζουμε κάθε μέρα γιατί μια μέρα το χρόνο δεν θα είναι ποτέ αρκετή. ο ήρωάς μου για πάντα. Σε αγαπώ» έγραψε το 20χρονο μοντέλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ