Ετοιμάστε βαλίτσες για Παρίσι: Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου στην πιο μαγική, ερωτική πόλη της Ευρώπης (φωτό)

5 μέρες σε Παρίσι, Λούβρο, Παλαί Ρουαγιάλ, Πλατεία Βαντόμ, Μουσείο αρωμάτων Φραγκονάρ, Disneyland

Πόλη συνδεδεμένη με την κομψότητα, τους μεγάλους οίκους μόδας, τα αρώματα και τα καλλυντικά, τη ρομαντική και ερωτική ατμόσφαιρα, τα διάσημα καμπαρέ, την όπερα, τα μουσεία, τις μπουτίκ κορυφαίων Γάλλων σχεδιαστών.

Μια πόλη που δεν την χορταίνεις ποτέ, κάθε φορά είναι σαν την … πρώτη φορά! Ξεκινήστε από τις ιστορικές και γραφικές συνοικίες της "Πόλης του Φωτός".

Επισκεφθείτε τη Μονμάρτρη, στέκι του Πικάσο, του Μπρακ, του Λωτρέκ, περιπλανηθείτε στο Καρτιέ Λατέν, κέντρο της διανόησης και έδρα μερικών από τα πιο φημισμένα γαλλικά πανεπιστήμια και συνεχίστε τον περίπατό σας στο Σαιντ Ζερμαίν, ακόμη μια γραφική συνοικία του Παρισιού. Μην παραλείψετε το χαρακτηριστικότερο μνημείο της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ.

Φωτογραφίες via Manessis Travel

Με 300 μέτρα ύψος και 7.000 τόνους σίδερο, δεν μπορεί παρά να τραβήξει το βλέμμα ακόμη και του πιο αφηρημένου. Την περιήγησή σας στο Παρίσι της τέχνης και των μνημείων θα ολοκληρώσουν οι Βερσαλλίες, η κατοικία των Γάλλων μοναρχών, με τα σιντριβάνια, τις λίμνες του Απόλλωνα και του Ποσειδώνα, την αίθουσα των καθρεπτών, τον Πύργο του Chantilly που φιλοξενεί στις αίθουσές του πίνακες του Ραφαήλ, του Ντα Βίντσι και του Ντελακρουά και φυσικά, το Μουσείο του Λούβρου, το μεγαλύτερο του κόσμου, που εκθέτει 35.000 έργα τέχνης - μόλις δηλαδή το 8% των αποκτημάτων του, που υπολογίζονται στα 445.000 κομμάτια!

Φωτογραφίες via Manessis Travel

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτείνουν λοιπόν πακέτο διακοπών για την Καθαρά Δευτέρα και την 25η Μαρτίου, με τις αναχωρήσεις να είναι: : 3. 4, 24, 25/3.

Το πακέτο (5 ημέρες / 4 νύχτες) ξεκινά από 495€ και το πρόηγραμμα έχει ως εξής: 5 μέρες Παρίσι, Λούβρο, Παλαί Ρουαγιάλ, Πλατεία Βαντόμ, Μουσείο αρωμάτων Φραγκονάρ, Disneyland. Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* & 4* με πρωινό. 

Δείτε όλες τις πληροφορίες για το πακέτο διακοπών εδώ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ