Έτοιμη για τρίτο παιδί η Chrissy Teigen: Ξεκίνησε θεραπεία εξωσωματικής μετά την απώλεια του γιού της (βίντεο)

Είχε «χάσει» το μωρό στα μισά της εγκυμοσύνης

Το μοντέλο και συγγραφέας βιβλίου μαγειρικής Chrissy Teigen αποκάλυψε πως είναι σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης μετά την απώλεια του γιου της Jack.

Ειδικότερα δημοσίευσε σε Instagram Story φωτογραφία από μια σειρά ενέσεων, γράφοντας: «Ξεκινάμε πάλι».  

«Γεια. Το ανέφερα στα Stories μου, αλλά ήθελα να σας πω ότι έχω ξεκινήσει νέο κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης για να αποθηκεύσω όσα περισσότερα [ωάρια] μπορώ και ευελπιστώ να φτιάξω μερικά δυνατά, υγιή έμβρυα», έγραψε το μοντέλο και συγγραφέας του βιβλίου «Cravings».

«Ειλικρινά δεν με πειράζουν οι ενέσεις, με κάνουν να νιώθω σαν γιατρός/χημικός, αλλά το φούσκωμα είναι χάλια», συνέχισε. «Οπότε σαν παρακαλώ, σταματήστε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος αν και ξέρω ότι λέγεται με ενθουσιασμό και καλές προθέσεις, αλλά δεν μπορώ να το ακούω επειδή είμαι το ακριβώς αντίθετο του έγκυος!». 

«Επίσης σταματήστε να ρωτάτε τον κόσμο, οποιονδήποτε, αν είναι έγκυος», έγραψε επίσης και υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι αν μείνει έγκυος, «θα σας το πω μόνη μου».

 

Τον Σεπτέμβριο του 202 η σύζυγος του John Legend ανακοίνωσε την απώλεια του γιου της, στα μισά της εγκυμοσύνης.

Η Teigen είχε γράψει στο Instagram: «Δεν αποφασίζουμε ποτέ για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία στιγμή μετά τη γέννησή τους, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, είχαμε αρχίσει να αποκαλούμε αυτό το αγοράκι στην κοιλιά μου Jack. Έτσι θα είναι πάντα ο Jack για εμάς. Δούλεψε τόσο σκληρά για να γίνει μέλος της μικρής μας οικογένειας και θα είναι για πάντα».

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την 5χρονη Luna και τον 3χρονο Miles.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ