Η Μαριέττα Χρουσαλά στο πρώτο εξώφυλλο της καριέρας της: Όταν η Σταρ Ελλάς του 2003 πόζαρε στο Diva (φωτό)

«My fist cover ever»

Πίσω στο παρελθόν και στην αρχή της καριέρας της μας μεταφέρει η Μαριέττα Χρουσαλά, που δημοσίευσε στην σελίδα της στο Insgram μια φωτογραφία από το πρώτο εξώφυλλο που είχε κάνει ως μοντέλο.

«My fist cover ever» έγραψε στο post της, ενώ στην εικόνα την βλέπουμε κοριτσάκι ακόμα, να ποζάρει για το περιοδικό Diva. 


Γεννημένη στο Ριζάρι, ένα χωριό κοντά στην Έδεσσα - αν και κατάγεται από τη Μυτιλήνη - το μοντέλο, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, είναι κόρη δύο πρώην δασκάλων, του Κώστα και της Αγλαΐας Χρουσαλά.  Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Θανάση, ενώ 1985 μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα.

Το 2001, ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε. Αργότερα, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Ψυχολογία της Επικοινωνίας" στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το 2003 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου τερμάτισε 15η.

Αν και από το 2002 εργαζόταν εθελοντικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, λόγω της στέψης της ως Σταρ Ελλάς ήταν μια από τις διασημότητες που συμμετείχαν στην λαμπαδηδρομία της ολυμπιακής φλόγας, η οποία τελείωσε στην Αθήνα.

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τηλεπαιχνίδι «Πολύ την Κυριακή» που προβλήθηκε από το MEGA. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής πρωινής εκπομπής του ALTER, «Η Ελλάδα Παίζει». Το 2011 συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στην ελληνική εκδοχή του σόου του ΑΝΤ1, «Dancing With The Stars» όπου έλαβε την 11η θέση.

Τα τελευταία χρόνια είναι εταιρικός πρεσβευτής της εταιρείας καλλυντικών Seventeen Cosmetics για την Ελλάδα.

Από το 2010 είναι παντρεμένη με τον ιδιοκτήτη της Atlas Maritime, Λέοντα Πατίτσα και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: την Μάργκω (γενν. 24 Οκτωβρίου 2012), τον Σπύρο (γενν. 4 Μαρτίου 2015) και τον Κωνσταντίνο (γενν. 6 Ιανουαρίου 2018).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ