Μπήκαμε στην εποχή των Ιχθύων: Αυτά τα 4 ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στους Ιχθύς (20/2-20/3) τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω 4 ζώδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα στη γλύκα και το νάζι θα είσαι αυτή την εποχή και έτσι θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις και να σε προσεγγίσουν αρκετοί άνθρωποι και να αυξήσεις τις γνωριμίες σου. Από την άλλη, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου θα είναι νορμάλ, χωρίς εντάσεις και εξάρσεις, οι δουλειές σου θα γίνονται και όλα θα κυλούν ήρεμα κι ευχάριστα.

Πιθανόν και να θέλεις να αποκτήσεις ή να αλλάξεις το μέσο που επικοινωνείς ή κινείσαι ή να σου δημιουργηθεί η διάθεση για απόκτηση περισσότερου ελεύθερου χρόνου για να μπορείς να βγαίνεις ή να πηγαίνεις μικρά ταξίδια και εκδρομές.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος βρίσκεται στον 8ο οίκο σου και αυτό σημαίνει ότι έχεις να ασχοληθείς τόσο με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, όσο και με την σεξουαλική σου ζωή. Δηλαδή θα δώσεις έμφαση σε ό,τι έχει να κάνει με χρέη, με δάνεια ή με έσοδα δικά σου ή του/της συντρόφου σου, ενώ παράλληλα θα δεις και την λίμπιντο σου να ανεβαίνει και τις σεξουαλικές σου επιθυμίες να πολλαπλασιάζονται! Λεφτά και σεξ είναι το… «ζουμί» αυτού του μήνα για σένα, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καλύτερα φέρνει για σένα το πέρασμα του Ήλιους στους Ιχθύς, μιας και θα είναι για αρκετό καιρό στον πέμπτο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι θα χαρείς, θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις και θα δεις τα ερωτικά σου να ευνοούνται με διάφορους τρόπους. Είναι η ευκαιρία σου να χαρείς τον έρωτα ή να βρεις ένα ταίρι.

Αν είσαι ήδη μέσα σε μια σχέση, τότε θα περάσεις καλά με τον/την σύντροφό σου και δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το δικό σου ενδιαφέρον θα στραφεί κυρίως στα οικονομικά σου, μιας και ο Ήλιος θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου. Θα έχεις την ευκαιρία να τα βάλεις κάτω, να δεις τι γίνεται, τι κερδίζεις, τι ξοδεύεις και ίσως να καταφέρεις να βάλεις και μια τάξη στο πορτοφόλι σου. Επίσης θα μπορέσεις να ασχοληθείς και λίγο με τον εαυτό σου και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Θα καταφέρεις να δεις λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ