Το καταευχαριστήθηκε η Kate Middleton: Με κομψό σύνολο έκανε τσουλήθρα & γέλασε με την καρδιά της (φωτό & βίντεο)

Η επίσκεψη στη Δανία της επιφύλαξε στιγμές άκρως διασκεδαστικές

 

Επίσημη επίσκεψη στη Δανία πραγματοποιεί η Kate Middleton, η οποία είχε την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για την ευημερία των μικρών παιδιών, αλλά και να διασκεδάσει κάνοντας τσουλήθρα!

Ειδικότερα η 40χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, βρέθηκε την Τρίτη στο LEGO Foundation Playlab στο University College της Κοπεγχάγης.

Εκεί λοιπόν δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την τεράστια τσουλήθρα, με τις εικόνες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα να δείχνουν την σύζυγο του πρίγκιπα William να γελά με την ψυχή της.

Φωτογραφίες: RITZAU SCANPIX/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

«Στο πνεύμα του πού βρίσκομαι, έπρεπε να το κάνω», είπε στους δημοισογράφους η Βρετανίδα royal, σύμφωνα με το People.

Για την περίσταση η Δούκισσα είχε επιλέξει ένα άκρως κομψό σύνολο, συνδυάζοντας το μαύρο παντελόνι της με ένα λευκό πουκάμισο και ένα σικάτο tweed σακάκι σε ανοιχτό κόκκινο τόνο.

Κρατούσε ένα μικρό μαύρο τσαντάκι, ενώ είχε ολοκληρώσει το look της με  μαύρες γόβες. 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grazia UK (@graziauk)

 

Παρόλο που φορούσε τα τακούνια και το στυλάτο σύνολό της, η Kate δεν φοβήθηκε να «τσαλακωθεί» και κατέβηκε την τσουλήθρα, αν και προς το τέλος αναγκάστηκε να βάλει το χέρι της στο πάτωμα για να ισορροπήσει!

 

 

Στο LEGO Foundation Playlab, η Kate Middleton συναντήθηκε με την ομάδα που ηγείται του προγράμματος Playful Learning, μια συνεργασία μεταξύ των έξι πανεπιστημιακών κολεγίων στη Δανία και του Ιδρύματος LEGO με όραμα να ενισχύσει τη δημιουργική και πειραματική προσέγγιση των παιδιών στη μάθηση. 

Στη συνέχεια εντάχθηκε σε μια ομάδα μαθητών που συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες.

Αν και είναι μια απροσδόκητη κίνηση για ένα γαλαζοαίματο, η Kate δεν είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε τσουλήθρα. Πριν στεφθεί βασιλιάς, ο πατέρας της βασίλισσας Ελισάβετ, φωτογραφήθηκε σε μια τσουλήθρα, στην έκθεση του Γουέμπλεϊ το 1925.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ