Survivor 2022: Ο Απόστολος Ρουβάς ξέσπασε σε κλάματα - ''Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, θέλω οι σχέσεις μας να βελτιωθούν'' (βίντεο)

Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός. Θεωρούσα τον πατέρα μου υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια'', είπε ο αδερφός του Σάκη Ρουβά! 

Φορτισμένο είναι το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο, αφού έχουν περάσει αρκετοί μήνες, που οι παίκτες δεν έχουν δει και ακούσει την οικογένειά τους και τους φίλους τους.

Πλέον στα έπαθλα του Survivor έχουν προστεθεί και αυτά της επικοινωνίας, με τις ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα κερδίσουν και να μπορέσουν να μιλήσουν στους δικούς τους.

Ένα τέτοιο έπαθλο ήταν και το χθεσινό. Οι παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν στον Γιώργο Λιανό για το πώς νιώθουν που θα επικοινωνήσουν με την οικογένειά τους. 

Τοτε, ο Απόστολος Ρουβάς ξέσπασε σε κλάματα. Συγκεκριμένα, φανερά καταρρακωμένος και με τρεμάμενη φωνή, είπε: ''Κάτι που με έχει καταρρακώσει αυτήν τη στιγμή. Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός.

 

 

Τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια.

 

 

Θέλω πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη κι ότι θέλω οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχαριστώ''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ