Μητέρα 8 παιδιών βρέθηκε αλυσοδεμένη σε παράγκα - Την αιχμαλώτισε, αφού την εξέδιδε & την οδήγησε στη σχιζοφρένεια (φωτό - βίντεο)

Σοκαριστικό περιστατικό! 

Η Κίνα απέλυσε και τιμώρησε περισσότερους από δώδεκα τοπικούς αξιωματούχους στην ανατολική επαρχία Jiangsu, μετά από έρευνα που είχε ως στόχο να ''κρύψει'' την οργή της κοινής γνώμης για την υπόθεση μιας μητέρας οκτώ παιδιών που βρέθηκε αλυσοδεμένη από το λαιμό.

Το βίντεο έκανε τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε μεγάλη κατακραυγή. Τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο σύζυγος της γυναίκας, συνελήφθησαν, ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο. Οι αρχές ξεκίνησαν και ποινική έρευνα σε βάρος έξι άλλων ατόμων.

 

 

Η γυναίκα, ονόματι Xiaohuamei, καταγόταν από ένα απομακρυσμένο χωριό στο Γιουνάν και πουλήθηκε δύο φορές στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όπως επιβεβαίωσε η έρευνα. Η δεύτερη πώληση έγινε στην οικογένεια Dong, ο γιος της οποίας την παντρεύτηκε το 2000 και άλλαξε το επώνυμο της γυναίκας σε Yang. Γέννησε οκτώ παιδιά μεταξύ 1999 και 2020, δήλωσε το Xinhua αναφέρει το ndtv

"Η μοίρα αυτής της γυναίκας είναι πολύ τραγική", δήλωσε στο κινεζικό podcast Story FMο  πρώην ερευνητής δημοσιογράφος Tiemu, ο οποίος ταξίδεψε στο Γιουνάν για να προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την ταυτότητα της Γιανγκ. "Εκείνη την εποχή, πολλές Κινέζες γυναίκες αντιμετώπισαν μια τέτοια κατάσταση ". 

 

 

Η γυναίκα διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια και νοσηλεύεται, σύμφωνα με το δίκτυο.

Η πολιτική του ενός παιδιού, που εφαρμόστηκε στην Κίνα σχεδόν για 40 χρόνια έως το 2016, προκάλεσε έλλειψη γυναικών καθώς τα ζευγάρια παραδοσιακά προτιμούσαν να αποκτούν αγόρια.

Αυτή η ανισορροπία προκάλεσε μεγάλο αριθμό απαγωγών νέων γυναικών που εξαναγκάζονταν σε γάμο σε χωριά, όπου οι άνδρες είναι υπεράριθμοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ