H Penelope Cruz & τα απίθανα Chanel της: Εντυπωσιακή με ασπρόμαυρο statement σύνολο η 47χρονη star (φωτό & βίντεο)

Στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της Antonio Banderas

 

Η Penélope Cruz ήταν ο ορισμός της κομψότητας, το βράδυ της Δευτέρας, καθώς έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στην πρεμιέρα του Official Competition, στη Μαδρίτη.

Ειδικότερα η 47χρονη star φόρεσε στο κόκκινο χαλί μια ασπρόμαυρη statement δημιουργία από τον οίκο Chanel.

Το φόρεμά της, το οποίο άγγιζε το πάτωμα, ήταν από την συλλογή Cruise 2021/22 και είχε μαύρο γιακά - που το έκανε πιο chic - και μακριά μανίκια - καμπάνα.

 

 

 

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται τη Lola Cuevas στην ισπανο-αργεντινή κωμωδία, συνδυάσε το υπέροχο ρούχο της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, επίσης από το διάσημο brand και ένα μαύρο clutch, όπου κρατούσε τα απαραίτητα.

Στο red carpet ηταν φυσικά μαζί της, μεταξύ άλλων και ο συμπρωταγωιστής στην ταινία Antonio Banderas, με τον 61χρονο ηθοποιό να επιλέγει navy τόνους για το look του και ένα δερμάτινο jacket.

Υπνεθυμίζεται ότι η ταινία «Official Competition» έκανε πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 στο Φεστιβάλ Βενετίας και πρόκειται για τη νέα κωμωδία των Αργεντίων σκηνοθετών Gastón Duprat και Mariano Cohn.

Η Penelope Cruz, η οποία και στη Βενετία είχε εμφανιστεί με outfit από τον οίκο Chanel, υποδύεται μια σκηνοθέτη, ενώ ο Banderas έναν διάσημο ηθοποιό.

Επίσης η star εμφανίστηκε πρόσφατα στα ισπανικά βραβεία κινηματογράφου Goya φορώντας μια απίθανη ροζ τουαλέτα από το κορυφαίο brand ρούχων πολυτελείας. 

 

Με το ίδιο φόρεμα δε είχαμε δει και την πανέμορφη κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, να ποζάρει στο πρώτο της σόλο εξώφυλλο για την αμερικανική Vogue.

 

Τέλος η Penelope Cruz εμφανίστηκε επίσης με Chanel στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν για το Official Competition.

Ήταν ένα μίνι λιλά φόρεμα, με κουμπία στο μπορστινό μέρος και το λογότυπου του οίκου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ