Αντώνης Φραγκάκης: ''Ο πατέρας μου με έλεγε «αρσενική πόρνη» - To τροχαίο που πήγε να μου στοιχίσει την ζωή'' (βίντεο)

Τι είπε για τον γιο του... 

Ο Αντώνης Φραγκάκης μιλά για τον αξιωματικό πατέρα του που δεν ήθελε να γίνει μοντέλο, το τροχαίο που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή και τον γιο του που του έμαθε να αγαπά τους ανθρώπους

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα αλλά και το μόντελινγκ.

«Η πρώτη επαγγελματική «βουτιά» που κάνεις είναι η πιο εύκολη γιατί δεν ξέρεις που πας. Εμένα με βοήθησε αυτή η άγνοια. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν μοντέλο ο πατέρας μου με έλεγε «αρσενική πόρνη. Όταν αργότερα αποφάσισα να σταματήσω τη μόδα για να ασχοληθώ με την ηθοποιία μου είπε «θα αφήσεις στρωμένη δουλειά»;», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Φραγκάκης.

«Ο πατέρας μου ήταν αξιωματικός και αρκετά αυστηρός. Εκτιμούσε ότι μπορεί κάποια πράγματα να μην τα καταλαβαίνει, αλλά κάνουν καλό σε εμένα. Ως ηθοποιός είμαι ευγνώμων για όσα έζησα αλλά δεν μπορώ να πω ότι γεννήθηκα για να είμαι στο θέατρο. Η υποκριτική είχε κάνει τον κύκλο της. Καταλάβαινα ότι κάτι άλλο θέλω και αυτό θα το φέρει η γιόγκα», συμπλήρωσε.

 

 

Ο Αντώνης Φραγκάκης αποκάλυψε στο MEGA και  ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή.

«Πριν από 15 χρόνια είχα ένα σοβαρό τροχαίο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει αν δεν φορούσα κράνος και αν δεν ήταν ο Θεός βοηθός. Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα μας να οδηγούμε, αλλά στην πραγματικότητα είναι καθήκον μας να μάθουμε να οδηγούμε», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για την πατρότητα και πόσο του άλλαξε τη ζωή.

«Ο γιος μου έχει αλλάξει την αντίληψη μου για τη ζωή. Με γεμίζει με πολύ περισσότερη αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Δεν ήμουν ούτε αρνητικός, ούτε θετικός στην ιδέα της πατρότητας. Έρχεται κάποια στιγμή που τα κομμάτια του παζλ βρίσκουν τη θέση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ