Φθινόπωρο-χειμώνας 2022: Η Prada γιόρτασε την «ιστορία των γυναικών» στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου (φωτό & βίντεο)

Όλα τα looks και το fashion show του οίκου μόδας

Ο ιταλικός μόδας μόδας Prada παρουσίασε τις προτάσεις του για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2022, στην επίδειξη μόδας που έγινε στο Μιλάνο την Πέμπτη.

Με τους σχεδιαστές να λένε ότι η collection κοιτάζει «την ιστορία των γυναικών» το διάσημο brand προτείναι για τις γυναικείες ντουλάπες φορέματα που μοιάζουν με γιλέκο και διακοσμημένα παλτό.

Τα show με την παρουσία κοινού έχουν επιστρέψει στην εβδομάδα μόδας και στην πρώτη σειρά της επίδειξης, βρέθηκε μεταξύ άλλων η Κιμ Καρντάσιαν που απόλαυσε στην πασαρέλα την αδελφή της Κένταλ Τζένερ.

Σύμφωνα με το Reuters οι σχεδιαστές Miuccia Prada και Raf Simons είπαν ότι για την colelction F/W22, που ονομάζεται "An Ideology of Prada", συνέχισαν το θέμα της απογύμνωσης των εμφανίσεων από προηγούμενες συλλογές.

Λευκά φανελάκια φορεμένα με δίχρωμες φούστες και διάφανα φορέματα, ήταν ανάμεσα στα όσα είδαμε, ενώ στο catwalk τα μοντέλα εμφανίστηκαν επίσης με  μπλέιζερ που είχαν μεγάλους ώμους παλτό με στρογγυλεμένη λαιμόκοψη και άλλα με αλυσίδες στο λαιμό ή φτερά στα μανίκια.

«Αυτή η συλλογή αφορά την ιστορία των γυναικών, την ιστορία των ανθρώπων, όχι την ιστορία της μόδας», είπε η Miuccia Prada στο showotes.

Τα μοντέλα φορούσαν επίσης ασορτί τζάκετ και φούστες σε σκούρο γκρι και μαύρο χρώμα και bomber jackets διακοσμημένα με αστραφτερά φλοράλ.

«Η εκτίμηση της ιστορίας περιλαμβάνει την εκτίμηση της ιστορίας της Prada - σκέφτομαι επαναστατικές στιγμές στην ιστορία της Prada και τις επαναλαμβάνουμε εδώ», είπε ο Simons.

Δείτε όλα τα looks από το show της Prada στο κεντρικό SLIDESHOW

Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: Prada

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ