Ρούλα Πισπιρίγκου: Η παρέμβαση ζωντανά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη - τι είπε για τον θάνατο των τριών παιδιών της (βίντεο)

Η μητέρα δε συμφωνούσε με τα όσα ακούστηκαν από το ιατρικό

Η έρευνα του «Τούνελ» στα νοσοκομεία της Πάτρας για το θρίλερ με τα τρία αδελφάκια, προκάλεσε την παρέμβαση της μητέρας τους ζωντανά στην εκπομπή.

Στην έρευνα αυτή η εκπομπή εντόπισε και μία μάρτυρα, που βρισκόταν με το άρρωστο παιδί της στο διπλανό θάλαμο με αυτό της άτυχης Τζωρτζίνας.

Τα δύο δωμάτια συνέδεε ένα κοινό μπάνιο. Όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, είδε εκείνη τη στιγμή τη μητέρα της 9χρονης να αντιδρά με πανικό, λέγοντας πως το παιδί της έπαθε ανακοπή.

Μετά, σύμφωνα με τα όσα είπαν γιατροί στο «Τούνελ», βγήκε περπατώντας, χτύπησε την πόρτα στο γραφείο τους και τους ζήτησε να την ακολουθήσουν στο θάλαμο, γιατί κάτι το περίεργο συνέβαινε.

Τα ουρλιαχτά της νοσοκόμας που είχε προηγηθεί και βρήκε το παιδί νεκρό, ξεσήκωσαν τους γιατρούς που έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Μετά από έντονη προσπάθεια, το επανέφεραν στη ζωή.

Όλα όσα είπε η μητέρα στην Αγγελική Νικολούλη

Η μητέρα δε συμφωνούσε με τα όσα ακούστηκαν από το ιατρικό κυρίως προσωπικό και θέλησε να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους». Για κάθε ερώτηση, ακόμη και των ειδικών που υπήρχαν στο πλατώ της εκπομπής, υπήρχε και η απάντηση.

Όπως υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της κρίσης του μικρού κοριτσιού ήταν ξύπνια δίπλα στο παιδί και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα, ειδοποίησε τους γιατρούς.

«Ήμουν ξύπνια, μιλούσα στο τηλέφωνο, και στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας και θα δουν τις κλήσεις, που λέω ότι κάτι δεν πάει καλά και κλείνω το τηλέφωνο. Και εκείνη τη στιγμή, πετάχτηκε η Τζωρτζίνα και έπεσε πίσω, όπως έκανε η Μαλένα» σημείωσε, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

«Οι γιατροί λένε συνέχεια ‘εμείς δεν έχουμε εικόνα’. Και εγώ σας λέω ότι υπάρχει βίντεο καταγραφής περιστατικού της Τζωρτζίνας, που παθαίνει σπασμούς και θα το δώσω στις Αρχές, και τότε θα δουν τα πάντα, πότε χτύπησε το μηνάχημα, ο απινιδωτής, πότε ήρθαν οι γιατροί, τα πάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, τονίζοντας πως οι γονείς θέλουν περισσότερο από τον καθένα να λάμψει η αλήθεια.

Τέλος, η μητέρα από την Πάτρα ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με μία ανάρτηση που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, ότι περίμενε αγοράκι. Η Ρούλα Πισπιρίγκου σημείωσε πως είχε γίνει λάθος στην πρόβλεψη για το φύλο του μωρού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ