Τα σέξι ρούχα εγκυμοσύνης της Rihanna - με latex top, headpiece & γούνα στο show του Gucci στο Μιλάνο (φωτό & βίντεο)

Μένει πιστή στον λόγο της!

Η Rihanna είχε δηλώσει ότι θέλει να προμοτάρει, όσον αφορά το στυλ, την «ιδέα του σέξι» για τις έγκυες γυναίκες και η σταρ μένει πιστή στον λόγο της!

Ειδικότερα η 34χρονη τραγουδίστρια - η οποία υπενθυμίζεται ότι περιμένει το πρώτο της παιδί  με τον σύντροφό της και ράπερ, ASAP Rocky, βρέθηκε μαζί με τον τελευταίο στην επίδειξη του οίκου Gucci, που έγινε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

Για την περίσταση λοιπόν επέλεξε ένα αποκαλυπτικό σύνολο και ειδικότερα ένα μαύρο latex crop top με λεπτομέρεια από δαντέλα στο πάνω μέρος, συνδυασμένο με ένα σατέν παντελόνι στο ίδιο χρώμα, το οποίο είχε έναν κινέζικο δράκο στη μια πλευρά και μια λιλά, φαρδιά γούνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @asapprove

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Ολοκλήρωσε δε το look της με ένα αστραφτερό headpiece που θύμιζε την κόμμωση της Κλεοπάτρας και μια σειρά από κολιέ στον λαιμό της.

Μαζί με τον 33χρονο ράπερ, βρέθηκαν, σύμφωνα με την Daily Mail, στην πρώτη σειρά του show, όπου παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του οίκου για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022/23.

Ακόμα την είδαμε στο Μιλάνο, με το ίδιο λιλά γουνάκι και ένα αποκαλυπτικό vintage Gucci μίνι φόρεμα, το οποίο είχε κοψίματα στο μπροστινό μέρος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@cam__mood)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Να σημειώσουμε πως η 33χρονη αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στη Νέα Υόρκη. Μαζί με τον πατέρα του παιδιού της και πιασμένοι χέρι-χέρι βγήκαν στον δρόμο να περπατήσουν με την Ριάνα να δείχνει στο πλήθος την φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ƐNSFO (@3nsfo)

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Οι δυο τους φαίνεται πως διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, ενώ σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι δεν έμεινε για πολύ έξω, αφού μετά την παρουσία των φωτογράφων, σε συνδυασμό και με τις χαμηλές θερμοκρασίες, επέστρεψε στο διαμέρισμά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ