Ο Armani στα 87 ποζάρει με όλα τα μοντέλα του: Ο βασιλιάς της ιταλικής μόδας μας έδειξε την πιο «φρέσκια» κολεξιόν του (φωτό & βίντεο)

Έστειλε και ένα μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία

Ο 87χρονος «βασιλιάς» της ιταλικής μόδας Giorgio Armani παρουσίασε την κολεξιόν του για την σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022-23, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

Στο Instagram του κορυφαίου σχεδιαστή έχει δημοσιευτεί μια φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει μαζί με όλα του μοντέλα, μετά την επίδειξη, η οποία περιελάμβανε αντρικά και γυναικεία ρούχα.

Photo: Instagram - Credit: @sgpitalia @stefanoguindani

Ο Armani παρουσίασε μοναδικές δημιουργίες, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Ειδικότερα ο μόδιστρος πραγματοποίησε το show την Κυριακή, χωρίς μουσική.

Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα σε μια απόκοσμη ησυχία, που διακόπτονταν από το χειροκρότημα του κοινού, φορώντας κοντά σακάκια σε παστέλ αποχρώσεις και λαμπερά, μαύρα και ασημί φορέματα με παγιέτες.

«Ένα σημαντικό μήνυμα που μεταδόθηκε μέσω της σιωπής. Ο κ. Armani επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει μουσική στο σόου του Giorgio Armani Φθινόπωρο Χειμώνας 2022-23 ως ένδειξη σεβασμού στην τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία» αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση.

«Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στείλουμε ένα μήνυμα ότι δεν θέλουμε να το γιορτάσουμε γιατί κάτι πολύ ανησυχητικό συμβαίνει γύρω μας», είπε αργότερα ο 87χρονος σχεδιαστής, εμφανώς συγκινημένος, σύμφωνα με το CNN.

Τα μοντέλα - άνδρες και γυναίκες - φορούσαν μαύρα βελούδινα παλτό, σακάκια και παντελόνια, μερικές φορές με μπλε ή κόκκινα τελειώματα. Υπήρχαν επίσης μπλε ηλεκτρίκ μεταξωτές βραδινές τουαλέτες και αμάνικες μπλούζες, τοπο με κεντήματα, μακριές λευκές φόρμες και λουλουδάτα prints.

Σχέδια από την κύρια σειρά του οίκου Armani παραδοσιακά ρίχνουν την αυλαία της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου, η οποία αυτή τη σεζόν φιλοξένησε επιδείξεις με παρουσία κονού και όχι ψηφιακά show, συμπεριλαμβανομένων των Prada, Gucci και Dolce & Gabbana.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ