H Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζεται για την Vogue Greece - Τι είπε για την φύση της γυναίκας, την μητρότητα & την ισορροπία (φωτό)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού στη Vogue... 

Για την Vogue Greece φωτογραφήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε στην Κέλλυ Σταυροπούλου για την μητρότητα και την φύση της γυναίκας. 

Στο τεύχος που κυκλοφόρησε σήμερα με την Kαθημερινή της Κυριακής, η σύζυγος του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλιας  φωτογραφήθηκε στον φακό του Γιώργου Καπλανίδη. 

 

 

Aφορμή για την κουβέντα στάθηκε το ImpactTalk της Τζένης Μπαλατσινού. Πρόκειτα για μία online κοινότητα στην οποία εγγραφέται κανείς μέσω συνδρομής και εκεί «συναντά» σημαντικούς Έλληνες, οι οποίοι διηγούνται την ιστορία τους με σκοπό να εμπνεύσουν και να μεταδώσουν τις γνώσεις τους.

Tζένη Μπαλατσινού μίλησε για την οικογένεια της η οποία πρόσφατα μεγάλωσε. Η ίδια εξηγεί στην Vogue Greece ότι πάντα ονειρευόταν μια μεγάλη οικογένεια.

«Ανέκαθεν ήθελα μεγάλη οικογένεια, γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Ονειρευόμουν το μικρό σπίτι στο λιβάδι με παιδιά, ζώα και τα πάντα μέσα σε αυτό», δήλωσε.

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τις σκέψεις της για τις γυναίκες σήμερα: «Η γυναίκα σήμερα είναι μαραθωνοδρόμος. Έχει επωμιστεί πάρα πολλούς ρόλους. Το μεγαλύτερο χάρισμα που έχει από τη φύση της είναι να ενώνει και όχι να διαιρεί.

 

 

Η γυναίκα είναι ενωτική και μέσα στην πολυμορφική καθημερινότητα της πρέπει να επιδιώκει να διατηρεί αυτό το χάρισμα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ